tancament de candidatures

Liberals i socialdemòcrates concorreran a les territorials sota el nom d'Acord

Liberals i socialdemòcrates concorreran a les territorials sota el nom d'Acord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tàndem parroquial entre el PS i L’A a Escaldes-Engordany, que estarà format per Rosa Gili i Marc Magallón, va avançar-se a tothom i va ser el primer a presentar les signatures necessàries per concór­rer a les eleccions. Els dos partits, que van dipositar les signatures al comú escaldenc, van aprofitar per anunciar que es presenten amb el nom d’Acord a totes les parròquies.

Gili va recordar un dels grans objectius de la coalició, que al final es culminarà a totes les parròquies. L’ex-consellera general va dir que la intenció és “jugar” amb el sistema electoral per acabar modificant-lo en cas que arribin a governar. “Al PS, sovint hem sortit perjudicats perquè sabem que hi ha moltes parròquies a les quals hi ha un electorat molt conservador, que a nosaltres evidentment ens perjudicava”, va dir Gili, que va dir que l’entesa amb el partit blau va “més enllà” de les ideologies dels dos partits. Sobre el nom, la política escaldenca va explicar que en cap cas cap dels dos partits “renuncia” a la seva ideologia.

Per la seva banda, Marc Magallón, que va afirmar que el seu nom havia estat des de l’inici damunt la taula, va dir que el sistema electoral “no representa prou el que vol la ciutadania”.

tracking