tancament de candidatures

La terceravia fa llista a Encamp i intentarà tancar la sisena parroquial a Canillo

La territorial d’Encamp està liderada per Íngrid Ruiz, mentre que a Ordino per Noemí Amador

La terceravia fa llista a Encamp i intentarà tancar la sisena parroquial a Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La terceravia treballava ahir a contrarellotge per tancar fins a sis candidatures amb les dificultats afegides de l’alt nombre de territorials que acabaran concorrent. El partit que lidera Josep Pintat va aconseguir els noms per a la candidatura d’Encamp que, en principi, ha d’estar liderada per Íngrid Ruiz, segons fonts alienes al partit. Ruiz està adscrita al cos de policia, de la mateixa forma que també n’és membre el número dos de la llista d’Ordino de la terceravia, Jordi Balsa. La legislació permet que els policies es presentin a unes eleccions, però no deixa que exerceixin càrrecs públics i per aquest motiu si surten elegits hauran de deixar el cos. La cap de llista de la parroquial ordinenca és Noemí Amador. L’alma mater de la terceravia ordinenca és Xavier Surana, segons van indicar fonts de la llista d’independents, que en aquest cas és expolicia.

La llista d’independents es va donar ahir oficialment per liquidada després d’haver-se arribat a un acord. Segons les fonts citades, un cop s’havia d’oficialitzar la candidatura tant liberals com la terceravia van demanar que si es guanyava la territorial hi hagués el compromís de donar suport al grup parlamentari d’un partit nacional. Els dos partits reclamaven aquest compromís, però al final els impulsors de la llista van decidir que no hi hauria el compromís de donar el suport a ningú i per tant es va desfer el projecte.

Pintat va mantenir una multireunió a moltes bandes per enllestir ahir a la nit la nacional i tancar les parroquials que estaven estancades. Al tancament de l’edició la reunió continuava amb la incògnita de si arribaran a temps per a la sisena llista.

tracking