x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Tres mesos de presó per al directiu d'Andorra Turisme

L’home va acceptar una ordenança penal i està ingressat a la Comella
El condemnat va ingressar dimarts al vespre a la Comella.

Tres mesos de presó per al directiu d'Andorra Turisme

El condemnat va ingressar dimarts al vespre a la Comella.

Actualitzada 21/02/2019 a les 13:03
En l’ordenança penal la fiscalia va proposar una condemna que l’acusat va acabar acceptant i es va evitar el procediment d’una vista oral amb la possible presó provisional. La xifra relativament petita va facilitar que s’optés per aquest mètode abreujat. El director d’administració d’Andorra Turisme ha acceptat els càrrecs de l’apropiació indeguda sobre la base d’un delicte contra la Funció Pública i/o malbaratament de cabals públics. A banda dels tres mesos de presó ferma hi ha una sanció econòmica que haurà de satisfer i que encara no ha transcendit.
Els càlculs que havia fet el ministeri i Andorra Turisme indicaven que els diners que s’haurien malversat serien uns tres mil euros. El modus operandi del càrrec directiu passava per l’ús irregular de la targeta de crèdit atorgada per Andorra Turisme. La targeta estava destinada a fer compres i despeses per a la societat pública, però el directiu l’hauria utilitzat també per fer despeses i compres personals. Tal com va avançar el Diari, no s’ha pogut fer un examen exhaustiu de la quantitat de la sostracció de diners públics, però es va apostar per la rapidesa a l’hora de posar el cas en coneixement de la policia.

Fonts properes al cas van indicar que l’empresonat, J. T., ja hauria tingut problemes en alguna empresa a la qual havia treballat amb anterioritat. La petitesa de la pena imposada comportarà, amb les reduccions, que l’home pugui sortir aviat de la Comella.
 

SUSPÈS DE FORMA IMMEDIATA
El portaveu del Govern, Jordi Cinca, en la roda de premsa posterior al consell de ministres, va indicar que el director d’administració d’Andorra Turisme va ser suspès de feina al moment que des de l’agència vinculada al ministeri va informar l’executiu de les irregularitats. Va dir desconèixer quant de temps va estar usant la targeta i va dir que en saber-ho ho van posar en mans de la fiscalia.
  • #7 Lecteur
    (22/02/19 05:44)

    Un pourri en moins !! 

    Respondre
  • #6 Némesis
    (22/02/19 00:16)

    Así va el país, condenado a prisión por 3000 euros y aceptó los cargos, no recurrió para probar que no era verdad y aceptó la sentencia para no dejar de ver a sus hijos durante año y medio en prisión el recurso, que es lo que le costaría...ummm...justicia o encerrona?

    Respondre
  • #5 Laura
    (21/02/19 19:32)

    A la Gil, per robar una quantitat molt més elevada no li van imposar presó ferma, només anar a dormir a la presó. La justicia no és igual pet a tothom. De totes formes les dos condemnes són vergonyoses

    Respondre
  • #4 MARKLIN2
    (21/02/19 15:19)

    RAPID-RAPID , A TAPAR QUE ES UN TEMA OFICIAL.

    Respondre
  • #3 karlitos
    (21/02/19 13:03)

    3 MESOS.....? Es massa per un tio que cobra 4.000 € al mes....Que barbaritat de la Justicia per ROBAR 3.000 € ……!Per una barra de Pa es molt pitjor es clar...…...

    Respondre
  • #2 john
    (21/02/19 11:12)

    Per malbaratament de cabals públics, hi han polítics amb actiu, que haurien de ser investigats, sense cap denuncia previa.

    Respondre
  • #1 Borderline
    (21/02/19 08:56)

    És increïble el moderns i estilistes que som, ara, a robar se l'anomena apropiació indeguda, i la paraula lladre tampoc s'utilitza, en canvi la paraula virtuós, honest o consciència han desaparegut dels mitjans, no m'estranya que ja no sapiguem on està el bé i el mal amb tanta excés de tonteria.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts