Injúries

Toni Martí denuncia a la policia una nova trama de difamació

Suposats membres d’Anonymous Andorra posen imatges com a presumptes criminals el cap de Govern, Cinca, Forné, Candid Naudi, Bartumeu o Fiñana

Toni Martí denuncia a la policia una nova trama de difamació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els vídeos que ataquen diferents polítics suposadament estan fets per Anonymous Andorra, tot i que el moviment de les imatges de l’home amb la màscara de Vendetta?, típiques d’aquesta organització no corresponen i dona la sensació que han estat agafades d’un vídeo real d’Anonymous i superposades. Hi ha dos capítols. En el primer es recull una presentació en què s’anuncia que Anonymous Andorra comença una campanya per denunciar la màfia que hi ha al país i que està vinculada al narcotràfic i al rentat de diners internacional. Acompanyant aquesta declaració hi ha imatges de Toni Martí, Jordi Cinca, Jaume Bartumeu, de Marc Forné amb Càndid Naudí o Carles Fiñana. I afegeix que a aquesta màfia s'està investigant internacionalment per delictes que també inclourien la pedofília.

Existeix un segon vídeo en què es repeteix la imatge de l’home amb la màscara típica de V de Vendetta, però tampoc coincideix el moviment amb el so. En aquest cas es posen imatges de les manifestacions que es van fer contra les lleis laborals i es diu que hi ha persones que s’han enriquit. Citen, concretament, la dona del cap de Govern perquè tindria un habitatge a Punta Cana. Posteriorment, parlen d’una trama de l’excandidat a la presidència de Panamà, Juan Carlos Varela, l’anomenat Varela gate que data del 2014. Els Estats Units va obrir una investigació fa cinc anys perquè Varela hauria rebut diners del blanqueig per a la seva campanya. El vídeo no vincula però a la dona de Toni Martí amb el cas, sinó que diu que part del rentat s’hauria fet a República Dominicana.

Toni Martí va denunciar dissabte a la policia el vídeo després de considerar que es tracta d’un nou cas d’injúries i calúmnies contra la seva família i que, a més, forma part de la campanya que va iniciar-se després de la intervenció de BPA. L’afer arribarà a la fiscalia que, segons fonts properes al cas, l’unirà a les altres línies d’investigació que s’estan portant endavant relacionades amb els casos anteriors de difamacions. La diferència, segons les mateixes fonts, respecte als altres atacs difamatoris que porten rebent els membres del Govern i els responsables d’institucions és que aquest cop s’han afegit altres polítics o expolítics com Jaume Bartumeu, Càndid Naudí o Marc Forné.

Toni Martí denuncia a la policia una nova trama de difamació

Toni Martí denuncia a la policia una nova trama de difamació

Toni Martí denuncia a la policia una nova trama de difamació

tracking