x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Una dona de 84 anys mor en un accident de trànsit a l'altura del Punt de Trobada

El vehicle en el qual viatjava es va encastar contra un camió aparcat al centre comercial
Una dona mor en un accident al Punt de Trobada

Una dona mor en un accident al Punt de Trobada

Un cotxe amb matrícula espanyola va perdre el control fins a xocar contra un camió que estava aparcat en el carril que dona entrada al centre comercial

Un agent de policia inspeccionant l'interior del vehicle sinistrat.

Accident mortal

Un agent de policia inspeccionant l'interior del vehicle sinistrat.

Alexandra Muratet
Una grua s'endú el vehicle accidentat.

Accident mortal

Una grua s'endú el vehicle accidentat.

Alexandra Muratet
Actualitzada 15/02/2019 a les 12:16
Una dona de 84 anys i de nacionalitat espanyola va morir ahir després de patir un accident de trànsit a la CG-1 a l’altura del Punt de Trobada. El seu fill, que conduïa el vehicle, també espa­nyol i de 61 anys, va resultar greument ferit i va haver de ser traslladat a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell, on va ser operat d’urgència i on encara es troba en estat greu però estable a l’UCI. Els fets es van iniciar quan per causes que encara es desconeixen, el conductor va perdre el control del vehicle quan circulava en sentit nord, i després de travessar els dos carrils contraris es va encastar contra un camió que estava aparcat al centre comercial. Els bombers van rebre l’avís immediatament i es van desplaçar fins al lloc dels fets amb un equip de sis membres; el cap de guàrdia, un sotsoficial i quatre bombers, i amb una ambulància, un camió d’excarceració i un vehicle lleuger. El primer que van fer va ser evacuar la difunta i tot seguit van procedir a l’excarceració del xofer, que va quedar atrapat a l’interior del cotxe. En total, l’operació va durar unes tres hores, des de les 10.30, quan van arribar, fins a les 13.30 hores. També van retirar els vehicles i van netejar la calçada.
Un cop evacuat, el servei urgent mèdic (SUM) es va fer càrrec del conductor per traslladar-lo ràpidament fins a l’hospital, mentre que els bombers van transportar el cos de la difunta. Un cop al centre mèdic, el conductor va ser atès per policontusions i per lesions a l’abdomen que van necessitar una cirurgia que se li va practicar al migdia. Segons fons de l’hospital, es troba a l’UCI estable tot i la gravetat amb pronòstic reservat.

Els bombers van intervenir en dos accidents més amb ferits lleus. El primer, un atropellament d’una resident a Canillo, i el segon, el d’un motorista a Escaldes-Engordany.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts