Dos detinguts més al Pas per contraban en l''operació Mitja'

Se sospita que formen part d’una banda organitzada amb altres arrestats

Dos detinguts més al Pas per contraban en l''operació Mitja'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va dur a terme dues detencions dilluns passat al Pas de la Casa en el marc de l’operació Mitja per un presumpte delicte de contraban i associació il·lícita. Durant el control als dos arrestats, no residents de 21 anys, els agents van comissar 4.080 paquets de tabac i 10 quilos de tabac de pipa d’aigua, un material valorat en 14.657 euros i presumptament destinat al tràfic il·lícit. Aquestes dues detencions estarien relacionades amb les que es van realitzar dimecres 6 de febrer també per la presumpta autoria d’un delicte de tràfic de mercaderies sensibles.

Etiquetes:

El cos de policia va informar que els agents, conjuntament amb la duana andorrana, van detectar una furgoneta estacionada amb matrícula francesa de la marca Peugeot. Precisament aquest vehicle havia estat controlat durant l’operació de la setmana passada a l’interior del qual es van trobar 3.290 paquets de tabac i 25 quilos de tabac de pipa d’aigua que es van comissar, tot valorat en 12.595 euros. Durant la vigilància continuada que van efectuar a la furgoneta van veure que els dos sospitosos s’hi van apropar amb una furgoneta Renault, també amb matrícula francesa, i va dur a terme el trasllat de la furgoneta Peugeot cap a França. Els agents van controlar el vehicle i en la inspecció van trobar el tabac que es va comissar. També es va fer la requisició de les dues furgonetes. Els dos detinguts són de la mateixa ciutat que els tres arrestats de la setmana passada, d’edat compresa entre els 27 i els 28 anys. Així, la policia sospita que tots cinc detinguts formen part d’una mateixa banda organitzada dedicada al contraban de tabac.

D’altra banda, dissabte passat es va interceptar a França un autobús d’Andorra que es dirigia a Pau on es van comissar 207 paquets de tabac.

tracking