Afers Exteriors

Fixat el calendari de treball de la Cimera Iberoamericana del 2020 a Andorra

La secretaria general iberoamericana, Rebeca Grynspan, i la ministra Maria Ubach s'han reunit per concretar també qüestions com el logo i les llengües oficials de l'assemblea

Toni Martí i Rebecca Grynspan, durant la visitaSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, ha visitat avui el país per fixar el calendari de treball de la Cimera Iberoamericana, que se celebrarà a Andorra a la tardor del 2020, sota el lema "Innovació per al desenvolupament sostenible". Grynspan ha començat la jornada amb una reunió amb el cap de Govern, Toni Martí, i ha continuat amb una trobada amb la ministra Maria Ubach. La titular d'Afers Exteriors ha presentat a la secretaria general iberoamericana el que serà el logo oficial de la trobada i l'establiment de l'espanyol i pel portuguès, com a llengües oficials de l'assemblea. Grynspan ha donat el vistiplau a totes dues propostes, segons ha explicat Ubach. La ministra d'Afers Exteriors també ha matisat que s'ha fixat la data de la primera reunió de coordinadors nacionals, que es realitzarà en juny del 2019 a Madrid, com és tradicional. Posteriorment, Andorra acollirà a finals de juny i la primera quinzena de juliol el camp de joves iberoamericans a la Vall del Madriu i la reunió dels ministres d'Afers exteriors, que està prevista per a la tardor d'aquest mateix any. Ubach ha assegurat, però, que de moment no s'ha tancat el calendari del 2020.

Logo de la Cimera 2020

Durant la seva visita al Principat, la secretària general iberoamericana també s'ha dirigit a la Casa de la Vall, on ha estat rebuda pel síndic general, Vicenç Mateu, i ha continuat la visita al Consell General, on ha conegut els grups parlamentaris i ha intercanviat opinions amb els consellers generals.

Visita oficial de la secretària general iberoamericana

tracking