Un vehicle xoca amb la parada de bus de davant del River

El conductor, un home resident de 49 anys, va sortir de la via i va topar contra la marquesina

Un vehicle xoca amb la parada de bus de davant del RiverJ.Seabra / atv

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un resident de 49 anys va resultar ferit lleument ahir després que el cotxe que conduïa s’estavellés contra la parada de bus situada a la CG-1 davant del centre comercial River de Sant Julià de Lòria. El sinistre va tenir lloc pels volts de les 10.30 hores, quan la víctima, que viatjava sola en sentit sud en un Volkswagen Golf amb matrícula del Principat, va sortir de la via i va xocar contra la marquesina de la parada. Seguidament, segons va informar la policia, l’home va topar contra dos turismes estacionats a la carretera, un Audi SQ5 i un Renault Clio, ambdós amb matrícula andorrana i sense cap ocupant en aquell moment.

Etiquetes:

Fonts dels bombers van explicar que s’hi va desplaçar una ambulància per traslladar urgentment l’home, que va poder sortir del vehicle pel seu propi peu, a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Al centre mèdic, la víctima va rebre l’atenció dels professionals, que van determinar que l’home patia ferides de poca consideració. Precisament per aquest motiu, fonts de l’hospital van apuntar que el resident va ser donat d’alta pels volts de la una amb una ferida oberta a la cara.

En paral·lel, mentre la víctima era atesa a l’hospital de Meritxell, el cos de bombers va netejar la carretera on es va produir l’accident per treure els plàstics que van caure del cotxe després de la col·lisió. Des de Mobilitat van assenyalar que el sinistre no va provocar retencions importants, ja que únicament es va tallar un dels dos carrils de la CG-1 en sentit Sant Julià de Lòria. D’altra banda, cal recordar que l’octubre del 2017 dos vehicles van impactar frontalment contra la mateixa parada de bus.

tracking