Política

Els partits tindran de límit fins al 27 de febrer per presentar les llistes electorals

Els partits tindran de límit fins al 27 de febrer per presentar les llistes electoralsCONSELL GENERAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els partits tindran de marge fins dimecres 27 de febrer a les dotze del migdia per presentar les llistes electorals per concórrer als pròxims comicis nacionals de la primavera. La subsíndica general, Mònica Bonell, va apuntar ahir després de l’última junta de presidents de la legislatura que el cap de Govern, Toni Martí, té la intenció d’ordenar la dissolució del Consell General la nit del 19 de febrer, que es farà efectiva l’endemà.

D’aquesta manera, s’obriran cinc dies hàbils per presentar les llistes electorals. La campa­nya començarà el 24 de març al migdia, tal com estava previst, i el 7 d’abril tindran lloc les eleccions.

Bonell també va explicar que “és molt probable” que s’acabin aprovant tots els projectes legislatius que ara es troben en comissió, i que com a molt podrien quedar “pendents” dos o tres textos. Dijous se celebrarà una sessió extraordinària del Consell General en la qual està previst aprovar, entre d’altres, el projecte de llei del cos d’educació i la modificació de la llei de seguretat social. La legislatura es tancarà la setmana que ve, amb l’aprovació dels pressupostos per al 2019. La sessió al Consell, que començarà divendres 15, es podria allargar, “amb molta probabilitat”, fins dissabte dia 16.

tracking