Desestimen empresonar un home que va ferir un jove a l'ull en un local

Desestimen empresonar un home que va ferir un jove a l'ull en un local

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala penal va desestimar ahir el recurs d’apel·lació del ministeri fiscal en el cas d’un jove que va ferir un altre noi amb un got de vidre en una discoteca l’any 2013. La fiscalia volia la pena que va demanar durant el judici per a l’agressor, que va ser de cinc anys de presó ferma, i que finalment va ser condemnat a tres anys i mig, sis mesos dels quals condicionals. En el seu moment, el fiscal va reclamar que l’atenuant per col·laboració de la víctima en la baralla no es considerés i va posar l’accent en la necessitat de la reforma de conformitat de la qualificació dels fets.

Etiquetes:

És per aquest motiu que el ministeri fiscal va demanar que el repartiment de la responsabilitat civil havia de recaure sencera en el processat. D’aquesta manera, a través de la sentència d’ahir, la justícia va rebutjar la possibilitat de tancar el condemnat a la presó per un delicte major de lesions doloses que van causar a la víctima la pèrdua o la inutilitat d’un òrgan o sentit. Una infracció regulada a l’article 115.2 del Codi Penal del Principat.

Recuperació de la visió

En el temps transcorregut des de la baralla s’ha comprovat que la víctima de l’agressió a la discoteca ha recuperat part de la visió i el condemnat, per la seva part, ha tornat a treballar en almenys dues feines. És per això que la defensa lletrada del condemnat va adduir que l’agreujament de la pena provocaria una segona ruptura de la reinserció del jove.

tracking