x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Inversió Extrangera

En marxa el centre de recerca i desenvolupament de Nice Tech

Li permetrà innovar en biotecnologia alimentària per a la congelació
L’empresa Nice Tech, establerta a Andorra la Vella des del juny del 2017 amb el nom de Nice Fruit, va inaugurar ahir oficialment el centre d’investigació i desenvolupament en biotecnologia alimentària per a la congelació de fruita, carn i peix que ha instal·lat a Aixovall. Aquest fet ha permès a la compa­nyia començar a fer proves amb carn i peix, ja que fins ara només treballava amb fruites i verdures. És per aquest motiu que ha canviat la seva denominació de Nice Fruit a Nice Tech.
El president de l’empresa, Josep Maria Roger, va assegurar que està molt satisfet amb l’ajuda
  • #4 Ciutadana
    (23/01/19 12:55)

    Em sembla molt bé que, qui vulgui muntar un negoci, que el munti, Pero NO AMB AJUTS PÚBLICS!!! I Per molt que ens venguin "tech", Axó no vol dir "eco" ni cap meravella.

    Respondre
  • #3 Mr. Potato Head
    (23/01/19 11:30)

    Algú es recorda de la foto amb polítics i la "patata d'Andorra" .....? El mateix mantra cada 4 anys, màrqueting polític.

    Respondre
  • #2 Toni
    (23/01/19 10:14)

    Recorda les fotos que es feien els mateixos polítics de DA fa 8 anys, amb Ordino Studio i altres empreses que ja sabem com van acabar. La gran inversió estrangera que ens van vendre, 8 anys despres continuen venent-la, sense èxits i amb molts fracassos sonats.

    Respondre
  • #1 Nice business
    (23/01/19 09:54)

    Entre modificacions genètiques, la irradiació amb partícules radioactivas per a la conservació, la congelació, la cera per conservar la fruita, em demano què ens estem menjant...

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts