Educació

El centre d'autoaprenentatge de català triplica alumnes

El centre d’autoaprenentatge gratuït de català va celebrar ahir l’acte en commemoració del primer aniversari. La ministra de Cultura, Olga Gelabert, es va mostrar satisfeta pel creixement que aquest centre ha tingut tant en quantitat d’alumnes, el triple en una any, com en qualitat pel que fa a la docència en el seu primer any.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre d’autoaprenentatge gratuït de català va celebrar ahir l’acte en commemoració del primer aniversari. La ministra de Cultura, Olga Gelabert, es va mostrar satisfeta pel creixement que aquest centre ha tingut tant en quantitat d’alumnes, el triple en una any, com en qualitat pel que fa a la docència en el seu primer any. En concret, destaca el fet que en el curs 2017-2018, finalitzat el mes de juny, es van identificar 251 persones com a usuàries del centre. “Si aquest 2019 ens mantenim igual pel que fa a la xifra d’alumnes, ja estaré contenta”, va recalcar la ministra de Cultura. En aquest sentit, Gelabert va fer referència al pas de les 76 assistències mensuals al centre el 2017 i a les 268 assistències mensuals un any més tard. “Em sento orgullosa, ja que hem triplicat el nombre d’alumnes al centre des de la seva obertura”, va recalcar.

La titular de Cultura també va anunciar la pròxima obertura d’un nou centre d’autoaprenentatge gratuït de català al costat de l’hotel Rosaleda. D’aquesta manera, Encamp disposarà d’un espai més gran, accessible per a la ciutadania i preparat per satisfer el major nombre de visites. Per la seva banda, el director del centre, Joan Ramon, va afirmar que el missatge que volen donar als alumnes és “que treballem perquè la llengua i la descoberta del país t’ajudin a millorar. Ho fem amb tu, i per a tu”. A l’acte també hi van acudir l’ambaixador espanyol, Àngel Ros, i el ministre d’Educació, Eric Jover.

El centre d'autoaprenentatge de català triplica alumnes

tracking