Justícia

La presó preventiva de Besolí és la més llarga

L’empresari lauredià Joan Besolí, conjuntament amb l’expresident de l’FC Barcelona Sandro Rosell, s’ha convertit en la persona que ha passat més temps en presó preventiva a Espanya acusat d’un delicte econòmic.

La presó preventiva de Besolí és la més llargaTwiter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresari lauredià Joan Besolí, conjuntament amb l’expresident de l’FC Barcelona Sandro Rosell, s’ha convertit en la persona que ha passat més temps en presó preventiva a Espanya acusat d’un delicte econòmic. Ho va manifestar ahir la germana de l’empresari català, Mariona Rosell, en un tuit on denuncia que “Sandro Rosell i Joan Besolí estan en presó preventiva sense judici, la més llarga de la història judicial d’Espanya per un delicte econòmic privat. Aquest abús no té cap sentit. Sandro i Joan #usvolemacasa”.

Tant Besolí com Rosell van ser empresonats el 25 de maig del 2017 i fa més de 600 dies que estan privats de llibertat en espera d’un judici que està previst que es dugui a terme al febrer. A tots dos se’ls acusa de blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal. La fiscalia espanyola demana nou anys de presó per a l’empresari i ex-polític andorrà i deu per a l’expresident del Barça. A Besolí se li va denegar a l’octubre la llibertat per sisena vegada en considerar que hi havia risc de fugida.

tracking