Reportatge

A la presó i no per la cocaïna

Un dels detinguts de la darrera setmana és a la Comella per incomplir una condemna anterior i no pels 10,7 grams de droga que duia.

A la presó i no per la cocaïna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia va detenir la matinada de dijous passat un jove resident de 24 anys que va ser traslladat al centre penitenciari de la Comella. Tot i que se’l va controlar en un moment en el qual portava a sobre vuit embolcalls de cocaïna, una quantitat que equival a 10,7 grams de droga, aquest no va ser el motiu pel qual actualment roman a la presó. El detingut va incomplir la condemna per una altra causa en la qual havia de seguir un tractament a la unitat de conductes addictives (UCA), motiu pel qual se li va revocar la condicional. L’afer explica l’ordre de recerca que hi havia sobre el detingut. En el moment de la detenció, en un establiment de restauració del Pas de la Casa, va ser quan els agents li van trobar la gran quantitat droga. Com que no es poden complir dues penes de presó alhora, al jove se li va decretar llibertat provisional per l’afer dels vuit embolcalls.

Es tracta de la detenció més important de les cinc que s’han realitzat en la darrera setmana relacionades amb el tràfic i el consum d’estupefaents. Les altres quatre són a causa de petites quantitats de droga. Destaquen dues detencions dutes a terme en aparcaments propers als locals d’oci de Soldeu, però en diferents dies. La matinada de dijous passat es va detenir un home resident de 33 anys en possessió de 0,9 grams de cocaïna. L’endemà es va detenir un home no resident de 32 anys en possessió d’1,6 grams de cocaïna i 2,3 grams de marihuana.

D’altra banda, un home va ser detingut per haver agredit una altra persona amb un got de vidre. Els fets van tenir lloc en un aparcament públic d’Andorra la Vella la matinada de dimecres 9 de gener. La policia va ser requerida al lloc dels fets a causa de la baralla entre les dues persones pels volts de les tres de la matinada. L’agressor, un home resident de 28 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

tracking