Política

Camp diu que López “tergiversa la realitat” quan fa política

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Turisme, Francesc Camp, va acusar el president del PS, Pere López, de “tergiversar la realitat” en benefici propi, amb referència a la denúncia que va fer el polític socialdemòcrata que el ministre “manipulava” les dades de visitants i dubtava de la veracitat de les despeses en viatges del director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku. “La seva forma de fer política és intentar tergiversar la realitat, acusant l’adversari polític i deformant la realitat, però en aquest cas és molt clar, l’anterior director gastava el doble que l’actual”, i va afegir que aquesta comparativa “l’ha agafat desprevingut i entenc la seva declaració com l’últim cartutx que li quedava per argumentar, d’una manera totalment fora de lloc, la realitat”.

El ministre va recordar que sempre han facilitat les dades que els han sol·licitat i que han estat transparents fins i tot quan aquestes no eren positives. “Des d’Andorra Turisme hem intentat explicar la realitat amb dades fonamentades. Recordo que al principi de la primera legislatura no eren bones però les comunicàvem igualment, però ara dolen perquè són bones per al turisme i per a ell no”.

Respecte a les dades de visitants, Camp es preguntava si López “també dubta de les de Caldea, dels hotelers o de les estacions, perquè van en consonància. Crec que hauria de trepitjar una mica més el terreny turístic”.

Alternatives al Cirque

El ministre va demanar a la resta de partits que no vulguin l’espectacle del Cirque du Soleil que expliquin què farien per portar 100.000 persones al juliol. El mateix López va dubtar de la “capacitat d’innovació” dels responsables d’Andorra Turisme i va dir que l’espectacle “té tendència a encallar-se”, per això “estic convençut que podrem fer projectes més renovadors”. Des de Liberals, el conseller general Ferran Costa es va negar a respondre-li perquè “cada partit és sobirà per posar al seu programa electoral allò que cregui”, i “ja es veurà” la seva alternativa. SDP no va voler valorar el Cirque “encara” i Josep Pintat, d’UL-IM, va dir que “intentarem aportar propostes”.

Camp diu que López “tergiversa la realitat” quan fa política

tracking