TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Entitats

Virtus Unita no vol més contractacions a Govern

Virtus Unita no vol més contractacions a GovernARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Virtus Unita va demanar ahir a l’executiu de Toni Martí que “aturi la contractació de personal”. En un comunicat, el grup d’opinió va posar l’accent en el fet que si no es deixa de contractar “vindrà un moment en què no podrem ni pagar els salaris de tota aquesta gentada”. “Cal que hi posin remei, per no arribar a una situació crítica i irresoluble”, van afegir. Una “exigència” que Virtus Unita va justificar apuntant que “l’any 2011 l’administració tenia en nòmina 2.440 empleats” i que “el 2017 ja n’hi havia 2.690”. “Durant 7 anys el nombre d’eventuals va créixer un 67% i el d’agents de l’administració de caràcter indefinit un 53%”, van destacar, al temps que van remarcar que el 2019 “haurem d’assumir la càrrega de 2.750 nòmines”.

En paral·lel, el grup d’opinió va assenyalar que “l’endeutament per capita ha crescut en 520 euros, d’ençà del 2010 al 2017”. Així mateix, en l’escrit, Virtus Unita va afirmar “no poder consentir que la despesa mèdica vagi creixent indefinidament”.

tracking