Detingut un resident en una operació antidroga a Canillo

L'1 de gener també es van arrestar dos homes no residents que intentaven accedir al país amb 5,1 grams de cocaïna, 3,6 grams de metamfetamina, 30,8 grams d'haixix i 3,1 de marihuana

Detingut per mossegar un policia a un dit mentre el controlava

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident de 26 anys va ser detingut per la policia el passat dijous 3 de gener a conseqüència d'una operació contra el tràfic d'estupefaents a Canillo. La batuda va interceptar unanoia turistade 28 anys que hauria adquirit prop del domicili del detingut 6,2 grams de marihuana i posteriorment es va arrestar a l'home, amb 11,9 grams de cocaïna, 5,1 de marihuana i 7,91 d'haixix.

Tanmateix, l'inici de l'any va tenir una altra detenció per drogues. En aquest cas es van arrestar a dos homes no residents per possessió de 5,1 grams de cocaïna, 3,6 grams demetamfetamina(MDMA), 30,8 grams d'haixix i 3,1 de marihuana. Els detinguts intentaven accedir al país amb un turisme particular fins que van ser aturats en un control amb l'ajuda d'un gos ensinistrat en la recerca d'estupefaents.

L'augment del tràfic i consum d'estupefaentss’incremetendurant les festes nadalenques, pel que l'operació policial es manté oberta i es podrien efectuar noves detencions.

tracking