reportatge

Liz Becerra Miñambres és el primer nadó del 2019

Cada any es repeteix la tradició però no per vella és menys esperada i dimecres va néixer el primer nadó del 2019. Es diu Liz i els pares són l’Ainhoa i el Cristian.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Liz Becerra Miñambres va ser ahir la gran protagonista de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell però també del país, ja que va oferir la tradicional imatge del primer nadó nascut en el nou any. La Liz, diminutiu d’Elisabet, va néixer dimecres quan passaven uns minuts de les onze de la nit, en un part “que va durar dues hores”, deia orgullós el pare, Cristian Becerra, mentre la mare, l’Ainhoa Miñambres, se’l mirava amb cara de pocs amics i replicava rient que “les contraccions van començar molt abans”.

La parella, de 31 anys, estava encantada amb la Liz, ja que a més de ser la seva primera filla, no l’esperaven fins uns dies després. “Havia de ser el nostre regal de Reis i és molt curiós que sigui el primer nadó d’Andorra”, deia l’Ainhoa, mentre el Cristian recordava que tampoc havien perdut l’esperança que ho acabés sent. “Quan vam veure que no sortia el dia 1 vam pensar que algun altre ja hauria nascut, però no, a l’últim moment ens van dir que era la primera”, afirmava tot subjectant el peluix que li va regalar l’hospital per aquesta efemèride. L’obsequi de benvinguda també incloïa un lot de productes.

La Liz va pesar 2,750 quilos i va néixer en un part natural. “Va anar bastant ràpid. No ens podem queixar, la veritat”, deia l’Ainhoa.

El Cristian no podia deixar de mirar les seves i dones i els seus ulls es perdien mirant la Liz. “La mare és una campiona i la nena també. Ho van fer molt bé”, reflexionava amb veu alta, tot pensant el futur que l’espera a partir d’avui.

Liz becerra miñambres és el primer nadó del 2019

Liz becerra miñambres és el primer nadó del 2019

tracking