Roben diners i dos rellotges de luxe d'un habitatge de la capital

La policia investiga el furt al domicili d’un empresari i la temptativa al xalet del seu germà

Roben diners i dos rellotges de luxe d'un habitatge de la capital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos robatoris van tenir lloc la nit del 28 de desembre passat en els domicilis de dos germans d’una coneguda família d’empresaris del país. Però mentre que els lladres van poder accedir a un dels immobles, a l’altre van haver de desistir en saltar les alarmes. La policia va rebre l’avís del propietari d’un pis de l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella pels volts de les deu la nit, quan en tornar a casa va comprovar que la porta estava forçada i que li havien robat diversos objectes. La víctima va trobar a faltar, segons ha pogut saber el Diari, dos rellotges d’alta gamma, joies, diners en efectiu i diversos documents privats. En el moment del robatori no hi havia ningú a l’habitatge, com tampoc consta que hagin accedit a les dependències adjacents que l’empresa dels afectats, la família Cachafeiro, té al mateix edifici.

L’endemà la trucada que va rebre la policia va ser d’un altre germà Cachafeiro, que va denunciar que li havien forçat la porta del xalet de Certers, però que no havien pogut accedir a l’immoble, que comptava amb un sistema de seguretat que, en activar-se, va ser determinant perquè, presumiblement, els assaltants desistissin de l’intent.

Interrogants

El fet que de forma pràcticament simultània es produís el robatori, un només temptativa, en els domicilis de dos germans Cachafeiro, fa que el servei de policia mantingui totes les línies d’investigació obertes. Una de les que a hores d’ara estarien prenent més força és que l’actuació criminal seria obra d’un grup de professionals que feia temps que estarien planificant els robatoris. Això significa que coneixien a la perfecció els moviments de les víctimes i que van escollir un moment en el qual sabien que no eren a l’edifici. El dia 28 passat era divendres, de manera que tampoc a aquella hora era probable que hi hagués ningú a les oficines que els empresaris tenen al mateix edifici on sí que es va culminar el robatori.

tracking