SOCIETAT

La cavalcada dels Reis d'Orient comptarà amb 500 participants

Les 16 carrosses llançaran unes12 tones de caramels durant el recorregut

La cavalcada dels Reis d'Orient comptarà amb 500 participantsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cavalcada dels Reis Mags d’Orient d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany comptarà enguany amb uns 500 participants. Durant tot el recorregut, les 16 carrosses que sortiran llançaran fins a 12 tones de caramels adquirits en part per l’organització i d’altres cedits per empreses privades, aptes per al consum de celíacs.

El pas dels Reis d’Orient i tota la comitiva s’iniciarà a dos quarts de set de la tarda del 5 de gener al carrer Esteve Albert d’Escaldes-Engordany, a l’altura de la plaça dels Dos Valires. La cavalcada seguirà cap al carrer Josep Viladomat, l’avinguda de les Escoles i l’avinguda Carlemany, on creuarà el carrer de la Unió per passar el relleu a Andorra la Vella, on les carrosses recorreran l’avinguda Meritxell, la plaça Rebés i la plaça Guillemó, per finalitzar a la plaça del Poble, on els Reis Mags d’Orient seran rebuts per centenars d’infants.

Les carrosses del patge reial i dels tres Reis seran custodiades per un cos especial format de 32 soldats romans armats. Les altres carrosses seran animades, cadascuna, per una vintena de participants. A més, cadascuna comptarà amb un equip de seguretat i acompanyament format per deu persones.

Cavalcada a Encamp i el Pas

Els Reis d’Orient també visitaran la parròquia d’Encamp. Les car­rosses recorreran els carrers de la vila d’Encamp, on repartiran milers de caramels abans d’arribar a la plaça dels Arínsols. La comitiva començarà el recorregut a les sis de la tarda a la zona de Prada de Moles, travessant tota la parròquia, fins a la plaça dels Arínsols, on es trobaran amb els nens i nenes que els esperaran. La cavalcada del Pas de la Casa també començarà a les sis de la tarda a la pista Directa del Pas de la Casa. El recorregut seguirà per l’avinguda d’Encamp, el carrer Sant Jordi i el carrer Catalunya, enllaçant amb el carrer Major per arribar al centre esportiu, on els Reis Mags d’Orient i la seva comitiva arribaran amb tot terrenys i carrosses després d’un castell de focs artificials i d’un descens de torxes per les pistes d’esquí.

tracking