reportatge

Bromista Espargaró

El pilot resident de MotoGP Aleix Espargaró va ser el protagonista d’una de les bromes més reexides del dia dels innocents. Es passava a la bicicleta.

Bromista Espargaró

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Se m’anava a passar l’ar­ròs, amb 29 anys ja no soc cap criatura, era ara o mai.” Així començava Aleix Espargaró, conegut per ser un bromista consumat, la seva innocentada del 28 de desembre, de la qual es van fer ressò diferents mitjans. Espargaró explica que viu “a Andorra, allà tinc la sort de sortir a entrenar amb un grupet d’altíssim nivell, molts competeixen al World Tour i ells em veuen entrenar gairebé cada dia”. Espargaró s’esplaiava en les explicacions sobre com havia decidit canviar d’esport. “L’estiu passat, en un entrenament més calent que de costum, en què fins i tot algun company estava preparant el Tour, vaig començar a deixar molt llebrer per darrere, és com si en comptes de pinyons la meva bicicleta anés amb marxes. Si aquest dia m’agafa en una prova del circuit no sé què hauria passat. Tinc moltes ganes de conèixer els meus companys. També vull aprofitar per parlar amb els mecànics per introduir millores del món de les motos.”

La broma va tenir una àmplia credibilitat perquè és cert que Espargaró és un habitual de les carreteres andorranes, on entrena sovint amb ciclistes professionals del World Tour. La innocentada, a més, estava molt treballada perquè l’equip ciclista Movistar es va avenir a participar-hi. Van fer públic un tuit, aparentment oficial, en què donava la benvinguda al pilot de MotoGP.

Fins i tot el pilot feia unes declaracions on especulava respecte a quina havia de ser la carrera del seu debut en el món del ciclisme professional. Espargaró afirmava que podia ser al Challenge de Mallorca al gener. Assegurava que “fa molt de temps que visualitzo la meva primera cursa, tot i que ja m’han explicat a l’equip que no és important sortir a mort, que això no són motos. A veure si amb una mica de sort em donen el dorsal 41”.

tracking