Infraestructures

Exteriors podrà instal·lar-se a Radio Andorra a l'inici del 2020

Govern adjudica la segona fase de la rehabilitació per 2,2 milions d’euros

Exteriors podrà instal·lar-se a Radio Andorra a l'inici del 2020ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va aprovar ahir l’adjudicació de la segona fase dels treballs de conservació, rehabilitació i interpretació de l’edifici de Radio An­dor­ra, destinat a acollir les dependències administratives del ministeri d'Afers Exteriors. El projecte preveu la construcció d’un nucli de comunicacions exterior (escala i ascensor) que connecta l’antiga CG-2 amb el nivell de la planta baixa de l’edifici existent, l’habilitació de la planta semisoterrani per a una vintena de llocs de treball i uns deu a la planta baixa, a més de l’espai de recepció. Es preveu construir una sala de reunions a la planta primera i despatxos ministerials i espais polivalents a la segona planta i sobre la terrassa. També es preveu l’adequació de la terrassa i de les claraboies de la planta segona, així com el condicionament dels espais exteriors. L’adjudicació, mitjançant concurs nacional, ha recaigut en l’empresa Auxini, SA, per un import de 2.268.241 euros. El termini d’execució previst és de dotze mesos, fet que permetria el trasllat del ministeri a l’inici del 2020.

El Govern també va aprovar ahir l’adjudicació a l’empresa Ecotècnic, per 15.581 euros, de la realització de l’estudi d’identificació i localització de materials que contenen amiant a les instal·lacions de Radio Andorra i dona continuïtat al pla de treball endegat pel ministeri de Cultura per a la retirada total de l’amiant detectat en elements situats a les emissores i diferents aparells de la primera planta de l'edifici.

Es preveu que l’estudi tècnic estigui conclòs en un període aproximat de sis setmanes per poder licitar les intervencions per treure l’amiant.

tracking