societat

Campanya perquè els Coprínceps no signin les lleis laborals

El Sindicat de l’Ensenyament inicia una campanya per recollir adhesions a la pàgina web ‘change.org’

Campanya perquè els Coprínceps no signin les lleis laboralsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) va iniciar ahir una campanya a la pàgina web change.org per reclamar als Coprínceps que no signin les noves lleis laborals, aprovades fa una setmana al Consell General. La iniciativa ja ha recollit més de 400 signatures amb l’objectiu de demanar “als nostres Coprínceps que no sancionin ni promulguin les lleis qualificades”. En aquest sentit, des del SEP es refereixen a la llei de relacions laborals, a la d’acció sindical i patronal, a la de mesures de conflicte col·lectiu, així com a la norma de seguretat pública.

Amb el fi d’aconseguir adhesions, els sindicalistes argumenten, a la descripció de la pàgina de recollida de signatures, que “el paquet de lleis laborals i sindicals” són “injustes i antisocials”. La campanya ja compta amb el suport d’un dels altres grans sindicats del país, el de l’administració general (Sipaag), que ahir va compartir la recollida de signatures a change.org a través de les seves xarxes socials. “Ho trobem interessant i us animem a signar”, van destacar.

Comentaris de suport

Precisament, els signants han apuntat el fet que “s’han de respectar els drets” perquè “hi hagi més igualtat entre classes”. Així mateix, alguns altres dels quals s’han sumat a la demanda del Sindicat d’Ensenyament Públic consideren que “estan tractant malament els treballadors” i que “ningú ajuda els treballadors i menys amb la política que porten [al Govern de Demòcrates per Andorra]”. En aquesta mateixa línia, alguns comentaris apunten que “cada cop anem més enrere en lloc d’avançar”.

tracking