Marsol creu que les eleccions a la capital seran molt igualades

La cònsol major opina que DA jugarà la carta del bon balanç al comú

Marsol creu que les eleccions a la capital seran molt igualades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de confirmar el nombre de llistes territorials que es presentaran a la capital les pròximes eleccions, Conxita Marsol augura que la lluita per obtenir els dos consellers generals de la parròquia serà molt igualada. “Estarà disputat segur, però ho lluitarem i ho treballarem”, va dir ahir la cònsol major de la capital, després de l’encesa de llums de Nadal de la parròquia.

Etiquetes:

Marsol considera que encara és d’hora per fer pronòstics “perquè encara no sabem quan seran les eleccions”, però el fet que Andorra la Vella sigui la parròquia amb més electors també provocarà que hi hagi una disputa intensa entre les diferents candidatures, malgrat que encara no se sap exactament quantes seran. “DA hi serà segur, esperem que n’hi hagi més”, va dir Marsol, que creu que la candidatura del Partit Socialdemòcrata i de Liberals hi serà “segur”, i “a partir d’aquí, com més n’hi hagi, més possibilitats tindran els ciutadans per decidir”. En tot cas, la representant va explicar que “fins passades les festes de Nadal no crec que puguem començar a parlar d’eleccions”. “No en sabem la data ni els candidats; falta molt”, va afirmar Marsol, que considera que la formació taronja es presenta amb un bon rèdit gràcies al balanç de l’últim mandat. “Nosaltres en general pensem que el comú d’Andorra la Vella està fent una gran tasca a la parròquia i continuarem treballant per Andorra la Vella com ho hem fet en aquests últims tres anys. Ens queda un any i continuarem amb força”, va manifestar Marsol.

ENLLUERNATS PEL NADAL

Assistents amb el telèfon mòbil per immortalitzar el moment de l’obertura dels llums, nens i nenes abraçats als seus pares i mares bocabadats i cares somrients. La màgia del Nadal es va tornar a encendre ahir amb la posada en marxa de l’enllumenat que il·luminarà la parròquia d’Andorra la Vella fins al final de les festes. Al ritme de la música, la cònsol major, Conxita Marsol, i el cap de Govern, Toni Martí, van prémer el botó que encenia els llums del túnel de llum, que anirà acompanyat de cançons i espectacles cada dia a les sis de la tarda i a dos quarts de vuit. El Poblet de Nadal, que també ja està en marxa, va rebre una bona afluència de visitants i, de fet, Marsol espera que això sigui el preludi d’una forta presència de turistes la setmana que ve, coincidint amb el pont que hi haurà a Espanya. “Està tot reservat i tot ple”, va afirmar Marsol, que considera que el túnel de llums és “una aposta important” per a la parròquia. La corporació espera que aquest “atractiu”, que està instal·lat a la plaça de la Rotonda, també faci “d’enllaç” entre les dues parts de l’avinguda Meritxell. Al vespre, el Cor Nacional dels Petits Cantors va oferir un concert a la plaça del Poble, abans dels focs artificials.

Marsol creu que les eleccions a la capital seran molt igualades

tracking