educació

Tallers de prevenció contra el consum de drogues

Tallers de prevenció contra el consum de droguesAlumnes en un dels tallers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern, des del pla nacional contra les drogodependències (PNCD), porta a terme aquest curs escolar una nova edició dels tallers en matèria de prevenció de drogodependències. Els espais es duen a terme com a recurs de reforç a la tasca educativa que es desenvolupa als centres escolars, atès que els infants i els joves escolaritzats són considerats grup de població de risc.

Al llarg del curs escolar s’han previst un total de 90 sessions a través de diferents tallers, que tenen com a objectiu afavorir el no consum, promoure que els alumnes adquireixin les destreses, les competències i les habilitats necessàries per abordar eficaçment la relació amb les drogues; així com informar sobre la substància addictiva.

Aquest mes i fins al 31 de gener del 2019 s’imparteix el taller de prevenció del consum de cànnabis, adreçat als alumnes que tenen entre 14 i 15 anys de tots els sistemes educatius. D’altra banda, del 14 al 23 de gener del 2019 es realitzarà el curs de prevenció del consum de drogues i dels riscos associats al consum Febre del divendres nit als alumnes que tenen entre 15 i 16 anys. Més tard, també se’n farà un sobre els efectes de l’alcohol.

tracking