Incendi dels Serradells

El comú ubica els infants i els usuaris del complex a altres dependències comunals

Els nadons d'entre 4 i 15 mesos de l'escola bressol aniran a Santa Coloma i els nens de fins a 3 anys al casal infantil el Llamp, a partir de demà

Els infants de l'escola bressol han sigut evacuats
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la capital ha anunciat que els usuaris dels Serradells podran utilitzar la resta d'instal·lacions comunals del país, acreditant-se amb el carnet del complex esportiu, segons un comunicat. D'una altra banda, els usuaris de l'escola de natació s'ubicaran temporalment en altres instal·lacions de la parròquia. Pel que fa als infants de l'escola bressol, els nadons d'entre 4 i 15 mesos aniran a Santa Coloma, mentre que els nens de fins a 3 anysessituaran al casal El Llamp, situat als baixos de l'edifici de noves dependències comunals a la plaça Lídia Armengol. Els horaris, de7:45a 20:30 hores, i els serveis d'atenció als infants es mantindran invariables, així com les professores i el personal de referència de cada aula. En aquest sentit, les famílies han confirmat l'assistència per demà de 7 nadons a l'escola bressol de Santa Coloma i 24 infants al casal El Llamp. L'incendi que ha cremat aquest matí la façana exterior dels Serradells obliga a reubicar els usuaris mentre no es determina l'abast de les zones afectades.

Pel que fa a la seixantena de vehicles estacionats a l'aparcament del centre esportiu, els propietaris els podran passar a recollir a partir de demà al matí. Durant la tarda d'avui s'estan duent a terme les tasques de retirada de la bastida de la façana del centre.

tracking