x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detenen quatre homes i un menor per contraban al Pas de la Casa

Els presumptes autors del transport il·legal tenien 2.910 paquets de tabac d'un valor de 10.126 euros distribuïts en dos turismes amb matrícula francesa
Un cotxe policial sortint de l'edifici del cos.

Detingut per mossegar un policia a un dit mentre el controlava

Un cotxe policial sortint de l'edifici del cos.

Actualitzada 19/11/2018 a les 13:15
La policia va detenir dimecres passat al Pas de la Casa quatre homes no residents d'entre 19 i 28 anys i va controlar un menor de 15 anys, tots ells indocumentats, com a presumptes autors d'un delicte de contraban i associació il·lícita. Els cinc homes no residents transportaven 2.910 paquets de tabac d'un valor de 10.126 euros, distribuïts en dos turismes, un Peugot 206 i un Fiat Punto, ambdós de matrícula francesa. D'una altra banda, la policia va detenir dos homes no residents de 34 i 30 anys dijous passat de matinada per una baralla a l'interior d'un local d'oci de la capital. El primer d'ells, acusat d'un delicte d'injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de la policia, va ser traslladat a l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell en presentar ferides sagnants a la cara, lloc on va tenir les reaccions desproporcionades envers els agents. Posteriorment, es va detenir el segon implicat en la baralla, després que aquest marxés del local d'oci, el qual hauria causat les lesions al primer detingut i estava acusat de trencar les dues portes d'accés del local i una jardinera.
El divendres 17 de novembre la policia va detenir una dona no resident de 20 anys acusada de furtar 22 cartons de tabac en un establiment comercial de Santa Coloma. A més d'aquesta quantitat de tabac, la policia va trobar en la seva possessió altres 8 cartons de tabac que hauria sostret en diferents establiments del Principat. El valor total del material decomissat se situa en 825 euros. Tanmateix, a la detinguda ja se la va detenir el 30 d'octubre per la sostracció de 12 cartons de tabac per un valor de 345 euros. D'una altra banda, la policia va detenir una altra dona divendres a la nit a Encamp. La resident de 41 anys va ser detinguda com a presumpta autora dels delictes contra l'honor, la llibertat, la integritat física i la funció pública, després que propinés dos cops de puny al cap i una puntada de peu a la cama esquerra del seu home. La dona, en el moment de la detenció, presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol i tenia una actitud irrespectuosa envers el seu home i els agents interventors i mostrava una forta resistència en ser controlada. Una vegada en dependències policials la dona de 41 anys va donar un cop de puny a l'abdomen d'un dels agents.

El mateix divendres, la policia va detenir també un home no resident de 39 anys a la frontera del riu Runer per possessió de '5 grams d'speed, 152 de marihuana, quan accedia al Principat en un turisme particular. Finalment, pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, els agents van detenir la setmana passada cinc persones, quatre homes, un d'ells no resident, i una dona per conducció sota els efectes de l'alcohol.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts