Detenen el cap de circulació de Canillo per apropiar-se diners

La policia el va arrestar divendres acusat d’apropiar-se de recaptació procedent de multes després que la corporació presentés una denúncia

Detenen el cap de circulació de Canillo per apropiar-se dinersarxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir divendres el cap de circulació de Canillo per, pressumptament, haver-se apropiat de recaptació procedent del cobrament de multes. El comú havia interposat una denúncia pels fets al cos d’ordre, tal i com va confirmar ahir al Diari el cònsol major, Josep Mandicó, després de constatar irregularitats en les sancions circulatòries que van fer sospitar sobre un possible frau. Mandicó, però, no va voler fer cap més comentari argumentant que hi havia una investigació en marxa. No ha trascendit quina seria la quantitat defraudada ni tampoc durant quant de temps hi va haver pràctiques irregulars.

Segons van informar fonts properes a la policia, el modus operandi que hauria usat el detingut i presumpte autor dels fets consistia en quedar-se els diners de les multes que els infractors sufragaven en metàl·lic. Per exemple, les sancions que s’han d’abonar quan els urbans posen el cep a un vehicle, que és una de les que s’han de pagar presencialment als serveis de circulació parroquials.

A més, i segons van afegir les mateixes fonts, es dona la circumstància que els imports de les sancions sembla que sempre passaven per les seves mans malgrat les cobrés un company. Tots aquests diners mai acabaven registrats i tampoc ingressats als comptes comunals.

Malgrat la denúncia del comú de Canillo, algunes fonts van indicar que la investigació també podria haver-se iniciat prèviament, per sospites de la policia. Sigui com sigui, la detenció es va acabar formalitzant divendres fruit de la tasca del cos d’ordre i l’arrestat ja hauria passat a disposició judicial.

tracking