x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut el cap de circulació canillenc per quedar-se diners

La policia el va arrestar divendres acusat d’apropiar-se de recaptació procedent de multes després que la corporació presentés una denúncia
El comú de Canillo va denunciar els fets.

Detenen el cap de circulació de Canillo per apropiar-se diners

El comú de Canillo va denunciar els fets.

arxiu
Actualitzada 19/11/2018 a les 12:26
La policia va detenir divendres el cap de circulació de Canillo per, pressumptament, haver-se apropiat de recaptació procedent del cobrament de multes. El comú havia interposat una denúncia pels fets al cos d’ordre, tal i com va confirmar ahir al Diari el cònsol major, Josep Mandicó, després de constatar irregularitats en les sancions circulatòries que van fer sospitar sobre un possible frau. Mandicó, però, no va voler fer cap més comentari argumentant que hi havia una investigació en marxa. No ha trascendit quina seria la quantitat defraudada ni tampoc durant quant de temps hi va haver pràctiques irregulars.
Segons van informar fonts properes a la policia, el modus operandi que hauria usat el detingut i presumpte autor dels fets consistia en quedar-se els diners de les multes que els infractors sufragaven en metàl·lic. Per exemple, les sancions que s’han d’abonar quan els urbans posen el cep a un vehicle, que és una de les que s’han de pagar presencialment als serveis de circulació parroquials.

A més, i segons van afegir les mateixes fonts, es dona la circumstància que els imports de les sancions sembla que sempre passaven per les seves mans malgrat les cobrés un company. Tots aquests diners mai acabaven registrats i tampoc ingressats als comptes comunals.
Malgrat la denúncia del comú de Canillo, algunes fonts van indicar que la investigació també podria haver-se iniciat prèviament, per sospites de la policia. Sigui com sigui, la detenció es va acabar formalitzant divendres fruit de la tasca del cos d’ordre i l’arrestat ja hauria passat a disposició judicial.
  • #10 Carme Cardús
    (19/11/18 20:16)

    On va la premsa i on anem nosaltres? Potser el Batlle ha finalitzat la instrucció? La Polícia o fonts properes desvetllant la investigació? Condemna pública abans de ni passar a disposició judicial? Facilitar la possible destrucció de proves fent pública la investigació? En què ens estem convertint?

    Respondre
  • #9 Indignant
    (19/11/18 19:57)

    Lladres va dir..
    Ja està be Lladres i Jaume! No es pot generalitzar! Be que us fan servei els funcionaris quan els necessiteu! És com dir que tots els que es diuen Jaume o posen el títol de lladres als seus comentaris son uns fills de sa mare (per dir-ho suau).

    Respondre
  • #8 Raul
    (19/11/18 15:31)

    Es impresionant que fins ara ningu s havia donat compte......i com son l'autoritat no els hi pots dir res. 
    A mes.....a Canillo.....que es poble de pas....
    Envoltats de xorisos amb carrec per tota Andorra. Coneixo uns quants mentiders urbanos d'altres parroquies.....que s'aprofiten dels galons per denunciar i treure profit. A un l'he denunciat jo. Vigileu per escaldes.....

    Respondre
  • #7 Inclícit
    (19/11/18 15:18)

    Comú sense oposició, forat sense aturador. 

    Respondre
  • #6 Jaume
    (19/11/18 14:07)

    A dins de la administració publica Hi ha massa patriota Andorrà que es pense que tot el país es seu.... Hi ha molt chulo a totes les administracions d'Andorra que roben diners, material, documents, coches oficials, privilegis.....
    GRACIES

    Respondre
  • #5 Ciutadana
    (19/11/18 11:28)

    Totalment d'acord! Noms i penes adequades, a part d'expulsió de la feina. Sembla que tenim un futimé de gent corrupta dins del "funcionariat", en interés dels funcionaris honestos (que afortunadament tenim), seria bo de publicar els noms dels lladres i corruptes, sinó ESTEM PROTEGINT ELS DELINQÜENTS EN CONTRA DELS HONESTOS.

    Respondre
  • #4 Joan
    (19/11/18 11:01)

    La guineu està dins del corral ... però no passa res, està tenint cura del galliner ...
    Cal recordar que fa poc va ser la Cass, dues funcionàries es quedaven els diners en efectiu .....

    Respondre
  • #3 Lladres
    (19/11/18 10:41)

    Parlant clar, tenim un funcionariat que es dedica a robar, no a treballar, penso que hauríem de privatitzar els serveis públics, a nivell policies, bombers, sanitat, professors etc, són el càncer del país per estar sobredimensionats i ser ineficaços.

    Respondre
  • #2 Puturru de foie
    (19/11/18 10:28)

    robar
    Apropiar-se indegudament, amb violència, amb engany, d'amagat, d'allò que és propietat d'altri. 

    Correcte.
    Sembla ser que si el que roba es funcionari, es apropiació indeguda.( com si no hagués volgut robar )  I temps al temps que al final serà culpa del comú de Canillo per no establir mesures de control mes escaients per evitar el furt. 
    Per una altra banda s'hauria de publicar noms i cognoms del lladre em qüestio. 

    Respondre
  • #1 Pere
    (19/11/18 09:52)

    Robar, s'ha convertit en l'esport nacional i es relativitza, quan parlem de "quedar-se diners o apropiar-se de recaptació".

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts