Un cotxe andorrà implicat en un xoc mortal entre dos vehicles a l'altura de Foradada

Un cotxe i una furgoneta van xocar ahir al matí a la C-26 a l’altura de Foradada, i van causar la mort del conductor del turisme, un home de 71 anys veí de la Fuliola

Un cotxe andorrà implicat en un xoc mortal entre dos vehicles a l'altura de Foradada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cotxe i una furgoneta van xocar ahir al matí a la C-26 a l’altura de Foradada, i van causar la mort del conductor del turisme, un home de 71 anys veí de la Fuliola. A més, l’accident va deixar dos ferits greus, els quals van ser traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova. Segons van informar els Mossos d’Esquadra, en l’accident s’hi va veure afectat de retruc un vehicle amb matrícula andorrana, però sense ferits. La via es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa fins a les 12 hores, moment en el qual els agents van habilitar pas alternatiu.

Etiquetes:

D’altra banda, una dona resident de 48 anys va ser atropellada ahir al matí a l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma per un autobús. L’incident li va provocar un traumatisme al peu i un altre al genoll dret que, segons fonts mèdiques, era d’una gran complexitat, motiu pel qual va haver de ser traslladada en helicòpter fins a l’hospital General de Catalunya per ser intervinguda d’urgència. Segons els metges, no es tem per la vida de la víctima, però va ser ingressada en la unitat de cures intensives.

Poc després d’aquest incident, una dona resident de 38 anys va resultar ferida lleument després d’un accident entre tres vehicles a Escaldes, però no va arribar a ingressar a l’hospital.

tracking