x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Trobada Empresarial Iberoamericana

Martí exposa la transformació socioeconòmica del país a Guatemala

Durant la taula redona d'ahir es va debatre sobre la importància de les aliances publicoprivades per implementar l'Agenda 2030
Intervenció Martí al Fòrum empresarial

Intervenció Martí al Fòrum empresarial

La taula va estar moderada per la secretaria general iberoamericana, Rebeca Grynspan, i presidida pel rei d'Espanya, Felip VI.

Foto dels caps d'Estat i de Govern de la Cimera Iberoamericana

Foto dels caps d'Estat i de Govern de la Cimera Iberoamericana

Foto dels caps d'Estat i de Govern de la Cimera Iberoamericana

Toni Martí a la trobada pels drets de les persones discapacitades a Guatemala, ahir

Martí exposa la transformació socioeconòmica del país en Guatemala

Toni Martí a la trobada pels drets de les persones discapacitades a Guatemala, ahir

SFGA
Actualitzada 16/11/2018 a les 19:57
El cap de Govern, Toni Martí, va exposar ahir els canvis portats a terme a Andorra en matèria fiscal i d'obertura econòmica, segons un comunicat. Martí també va remarcar l'impuls de polítiques d'igualtat i d'inclusió social, en la taula rodona de caps d'Estat i de Govern de la XII Trobada Empresarial Iberoamericana. La taula va estar moderada per la secretaria general iberoamericana, Rebeca Grynspan, i presidida pel rei d'Espanya, Felip VI. 
Martí va participar en la trobada conjuntament amb els presidents de Guatemala, Jimmy Morales; Espanya, Pedro Sanchez; Equador, Lenín Moreno; Mèxic, Enrique Peña Nieto; Honduras, Orlando Hernàndez i Panamà, Juan Carlos Varela. Durant la taula redona es va debatre sobre la importància de les aliances publicoprivades per implementar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.


Presentació del Programa iberoamericà sobre els Drets dels discapacitats

El cap de Govern també va participar ahir en la presentació oficial del Programa Iberoamericà sobre els Drets de les persones amb discapacitat, en el marc de la Cimera que se celebra a L'Antiga Guatemala. Durant l'acte, segons un comunicat, es van exposar els objectius generals del programa que impliquen contribuir a la inclusió de les persones amb discapacitat en la vida econòmica i social, a través de polítiques que garanteixin l'exercici dels seus drets d'acord amb la Convenció de les Nacions Unides. També es van exposar les línies d'acció sobre les quals se centra el programa: la igualtat, l'accés a l'educació, l'empoderament i l'accés als serveis d'atenció especialitzada. A l'acte, presidit pel rei Felip VI d'Espanya, també van estar presents els màxims mandataris dels països impulsors d'aquests programa, entre ells Andorra, com són Costa Rica, Equador, Espanya, Argentina, Mèxic, Uruguai i Guatemala.

Martí es troba amb el president del Brasil
Toni Martí es va reunir també amb el president del Brasil, Michael Temer, el qual va felicitar a Martí pel suport que està rebent la candidatura d'Andorra per acollir la Cimera del 2020, segons un comunicat. A la reunió també van estar presents el ministre d'Exteriors brasiler, Aloysio Nunes, i la titular d'Afers Exteriors andorrana, Maria Ubach.
Etiquetes
  • #3 Inserso
    (16/11/18 19:40)

    Viatgets de final de curso de prejubilat ? Que hi fot Andorra a Guatemala ?

    Respondre
  • #2 Increible
    (16/11/18 18:40)

    Ainssss..... va dir..
    No arribo a entendre que hi fem nosaltres en aquesta cimera Iberoamericana,menys encara a Guatemala,un pais que ni la cooperació que els ha donat sempre França no han pogut parar la corrupció.Increible i més increible la conformitat de tots els parlamentaris.

    Respondre
  • #1 Ainssss.....
    (16/11/18 16:34)

    Que es quedi a Guatemala....

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts