política

El PS demana al Govern informació sobre els viatges del gerent d'Andorra Turisme

El PS demana al Govern informació sobre els viatges del gerent d'Andorra TurismeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata (PS) va presentar ahir una pregunta escrita demanant al Govern informació sobre el salari i els pagaments de dietes al gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku. El conseller general socialdemòcrata Pere López considera que la informació facilitada pel Govern sobre aquesta qüestió “és incompleta” i, per aquest motiu, demana que es faci una relació “exhaustiva” de tots els desplaçaments fets pel seu dirigent des de l’arribada al càrrec, així com de les despeses que aquests han comportat per a l’entitat de dret públic.

En l’escrit, el conseller general socialdemòcrata manifesta que des del partit consideren necessari “fer un seguiment de la despesa” feta pel màxim responsable de l’entitat pública. El PS demana que el Govern faciliti aquesta informació desglossada “any per any i amb especificació del motiu concret” de cadascun dels viatges. Pere López també demana “la relació de despeses sufragades per Andorra Turisme SAU per cadascun d’aquests viatges o desplaçaments” i un desglossament en funció del motiu de cada pagament així com de “les dietes cobrades”.

López ha justificat la necessitat d’insistir en aquesta matèria després que una pregunta anterior del grup socialdemòcrata rebés una resposta que no va satisfer el conseller general, el qual assegura que es dona “una informació del tot insuficient i que no respon a la realitat”.

tracking