INNOVACIÓ

Andorra mostra el seu potencial tecnològic a Barcelona

Andorra mostra el seu potencial tecnològic a Barcelona@GOVERNANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera jornada de l’Smart City Expo World Congress es va completar ahir amb la presentació de l’estand d’Andorra a la fira per poder donar a conèixer el país. La inauguració de l’espai, on es va poder explicar el contingut de l’estand d’enguany, va comptar amb la presència del ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, i el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover.

El secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, que també va estar present durant la jornada, va manifestar que el que destaca a l’estand de l’edició d’enguany és el seu “contingut diferenciat”. “Així com altres anys portàvem projectes que desenvolupàvem en el marc de la fundació, enguany apostem perquè les empreses andorranes presentin els seus serveis”, va assegurar Missé, que va reiterar que aquesta fira està “molt marcada per les empreses que ens acompanyen”. Les vuit empreses presents a l’Smart City Expo World Congress són Andor­ra Telecom, Electric Chain, FEDA, Full Secure, NAOS, NP Technology, TDA i Sóc Creatiu. “Utilitzen l’espai per fer contactes a la fira i presentar els seus productes i serveis”, va afirmar.

Missé va manifestar que l’objectiu d’enguany a la fira és doble. “El primer objectiu és potenciar que les empreses facin el màxim de contactes empresarials i que l’empresari andorrà valori positivament la seva experiència al congrés i s’animi a repetir”, considera el secretari d’Estat, que expressa el segon objectiu de promocionar Andorra com a “destinació d’inversió i negocis”.

En la inauguració de la fira es va dur a terme l’acte protocol·lari durant el qual les autoritats, el president de la Generalitat, Quim Torra, el president del Parlament de Catalu­nya, Roger Torrent, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, van visitar diversos estands i es van aturar en el d’Actua per conèixer el treball d’innovació que es du a terme a Andorra.

tracking