Crèdit Andorrà torna a guanyar el premi de millor entitat d'Andorra en banca privada

Crèdit Andorrà torna a guanyar el premi de millor entitat dAndorra en banca privadaFINANCIAL TIMES LIVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà ha estat designada la millor entitat d’Andorra en banca privada el 2018 per les publicacions financeres The Banker i PWM del grup Financial Times, revalidant així un guardó amb el qual també va ser premiat l’any passat. El premi reconeix el pla d’acció de l’entitat enfocat a impulsar la innovació i la transformació digital en el model de negoci. El jurat va valorar l’estratègia per al creixement del negoci i per donar resposta tecnològica al nou model bancari, tant pel que fa al compliment dels nous requeriments normatius com per resoldre les noves necessitats dels clients. El pagament a través d’smartphone amb l’app Crèdit Wallet o les noves funcionalitats de l’e-Crèdit, dues de les iniciatives destacades.

Etiquetes:

Els premis, que es van lliurar dimecres passat a Londres, s’atorguen anualment a les millors entitats internacionals en banca privada. A l’acte hi van assistir el director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra, Martí Alfonso, i el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà, Joan Ramon Mas.

El reconeixement se suma al guardó de millor entitat en banca privada del país el 2018 atorgat per la publicació financera Global Banking & Finance Review.

tracking