Detingut al Pas un home que hauria robat un vehicle a França

La policia també ha detingut un home implicat en un accident de tràfic a pesar d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de 34 anys va ser detingut el dia 29 d'octubre al Pas de la Casa com a presumpte autor del robatori d'un vehicle. Va ser controlat prop d'un turisme Peugeot 207 amb matrícula francesa sense portar cap document d'identificació. L'home va fer gestos indicant que el vehicle és seu mostrant les claus d'aquest. En efectuar les verificacions escaients prop de laGendarmeriefrancesa, la policia va constatar que les plaques dematrículano corresponien al referit turisme pel número de xassís, i que aquest està denunciat com a sostret a França al mes de juny d'enguany.

D'altra banda, la policia va detenir el 30 d'octubre a Sant Julià de Lòria, un home resident de 27 anys, que conduia saltant-se una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. La detenció es va produir després que l'home, que conduïa una furgoneta RenaultKangoo,esveies implicat en un accident amb un altre vehicle. La conductora de l'altre vehicle, una dona resident de 58 anys, va resultar ferida.

Segons el balanç de la policia, una dona resident de 22 anys també va ser detinguda el 31 d'octubre a Encamp com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic, després d'una desavinença de parella.

tracking