reportatge

Córrer pels altres

La cursa de Halloween organitzada pel comú d’Escaldes va permetre als participants passar una bona estona i col·laborar amb una causa solidària.

Córrer pels altresComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mai fantasmes, bruixes i esquelets havien fet tant pels altres. La cursa de Halloween que va organitzar ahir el comú d’Escaldes-Engordany va donar l’oportunitat a més de 200 participants, molts dels quals van córrer disfressats amb temàtica de terror, de contribuir a ajudar econòmicament l’associació Marc G. G., que ofereix suport a les persones que han patit la pèrdua d’un familiar.

La primera cursa que es va celebrar va ser la dels nens, la qual es va dividir en dos grups d’edat. Molts pares van acompanyar els seus fills en el recorregut, que va ser de 100 metres. Una mica abans, membres de l’organització ja havien pintat la cara a desenes de nens i pares que volien tenir un aspecte terrorífic a la cursa. És el cas, per exemple, d’una família de fantasmes que va decidir participar conjuntament tant en la competició dels nens com en la cursa principal, la qual va tenir un recorregut d’una mica més d’1,5 quilòmetres.

Tot i que moments abans de començar, la iniciativa del comú no comptava amb les xifres de participació dels dos anys anteriors, en els quals es van superar els 300 corredors, el conseller d’Esports d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, es mostrava optimista de cara al balanç total: “ara tenim al voltant de 200 inscrits, imagino que amb els d’última hora arribarem a les xifres que hem fet aquests anys, que són d’entre 275 i 300 persones”. A més, va destacar l’objectiu solidari de la cursa, un al·licient més per a participar. “El que volem és que les famílies vinguin aquí a fer esport i puguin col·laborar amb una donació a l’associació Marc G. G.”. Rosa Galobardes, presidenta de l’associació, va agrair l’ajuda econòmica que han rebut de la cursa i va explicar que els diners s’aprofitaran per fer activitats que ajudin les persones que, com ella, han patit la pèrdua d’un familiar proper.

Córrer pels altres

tracking