reportatge

Les activitats centren el focus d'atracció en el Shopping Festival

L’espai comercial d’Andorra i Escaldes s’ha transformat en un lloc ple d’entreteniment i experiències més enllà del comerç gràcies a l’Andorra Shopping Festival. Les famílies aprofiten aquests dies per gaudir d’activitats que estan dirigides a tots els públics.

Les activitats centren el focus d'atracció en el Shopping FestivalRubén Pinedo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música, el sol i l’olor de castanyes dibuixen un escenari perfecte per sortir a passejar un dissabte al matí. La temperatura és agradable, i a més, els carrers tenen un al·licient especial per aprofitar el temps lliure del cap de setmana. En diversos punts d’Andorra la Vella hi ha carpes i parades que desperten l’interès dels vianants, com per exemple la casa amb el teulat roig que hi ha a la plaça del Poble. Aquesta crida especialment l’atenció als nens, que fins i tot fan cua per poder entrar-hi i veure-la per dins. Es tracta de la casa de Mickey Mouse, que des del passat dijous i fins a l’11 de setembre es quedarà a Andorra amb motiu de l’Andorra Shopping Festival.

L’Andrea i el Filipe van decidir anar a visitar-la amb la seva filla. El Filipe explica que cada dia ha de pujar al Pas de la Casa per treballar i es troba “uns 25 centímetres de neu”, per la qual cosa els més de 10 graus que es respiren a Andorra la Vella conviden a gaudir d’un matí en família. La fotografia que l’Andrea, el Filipe i la seva filla s’emporten per al record és la millor manera de començar un dia que encara té moltes hores per fer activitats: “Després passejarem per l’avinguda per veure què més hi ha”.

Les activitats suposen un fort atractiu per a les famílies. No massa lluny d’allà, la Sònia espera a la porta del taller de personalització de roba. Encara no són les 12 i l’activitat està tancada, però la Sònia i la seva família van gaudir tant d’aquesta activitat el dia anterior, que no poden esperar que obri: “Ja vam venir ahir al taller de roba i avui repetim perquè ens va agradar molt. Ahir van fer samarretes i crec que avui faran texans.” No és l’única activitat que faran, ja que el taller de xapes, el fotomatón i el concert d’homenatge a Queen els van deixar molt bon sabor de boca el dia anterior i volen tornar a viure aquestes experiències i descobrir de noves: “avui ja hem anat a la casa de Mickey Mouse i després del taller de roba farem més coses”.

Aquestes “altres coses” esperen més enllà de la plaça de la Rotonda, on la gent s’atura per veure el concert que ofereix el grup de música Arròs amb xulla. Un espectacle que, tot i estar dirigit principalment als més petits, gaudeixen també els adults que els acompanyen. A l’altre costat de l’avinguda Meritxell esperen multitud d’activitats que fan que sigui molt difícil avançar sense detenir-se, com a mínim, a donar un cop d’ull. Activitats com per exemple The Beauty Showroom, on Cristina, una de les organitzadores, explica en què consisteix: “As­sesso-rem la gent, els diem quins colors els queden millor, els maquillem una mica i els fem una foto que després els donem gratis.” La percepció de Cristina sobre l’afluència de persones en la seva activitat posa de manifest l’acollida que ha tingut aquest Andorra Shopping Festival, del qual diu que “cada any hi ha més gent”. El festival del comerç és un motiu més perquè nens, joves i adults gaudeixin de la música, el sol i l’olor de castanyes als carrers d’Andorra la Vella.

tracking