Detenen un conductor del país per circular a 215 quilòmetres per hora per la C-16

El conductor, de 36 anys, va ser interceptat en un control de velocitat al terme de Navàs

Detenen un conductor del país per circular a 215 km/h per la C-16mossos d'esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor resident de nacionalitat espanyola i 36 anys va ser detingut divendres a Berga després que agents dels mossos d’esquadra l’interceptessin per circular a 215 quilòmetres per hora a la C-16. La policia catalana el va caçar pels volts de les cinc de la tarda, durant un control de velocitat organitzat a l’alçada del punt quilomètric 73,5, al terme municipal de Navàs (Bages) i on la velocitat màxima permesa és de 120 quilòmetres per hora.

Etiquetes:

Els agents el van aturar pocs quilòmetres després que el radar l’enxampés quasi doblant la velocitat màxima permesa a la via, ja al terme municipal de Berga. L’home va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària atès que conduïa el vehicle a una velocitat penalment punible, tal com asse­nyalava la nota difosa pel cos de policia català.

En el cas de conductors amb residència fora del territori espanyol l’arrest sempre es practica quan hi ha una infracció penal, per garantir que compareixeran davant l’autoritat judicial. El conductor va quedar en llibertat després de prestar declaració a comissaria i amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Els mossos van denunciar 45 vehicles més per superar la velocitat màxima per­­mesa en el mateix control de velocitat.

Detenen un conductor del país per circular a 215 km/h per la C-16

tracking