POLÍTICA

Espot confirma la candidatura a cap de Govern per DA

L'actual ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior ha fet oficial l'anunci durant una assemblea extraordinària que ha dut a terme el partit

Espot confirma la candidatura a cap de Govern per DA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier Espot ha confirmat que serà el candidat de Demòcrates per Andorra al càrrec de cap de Govern per a les pròximes eleccions generals. L'actual ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior ha acceptat la proposta durant una assemblea extraordinària que ha dut a terme el partit per anunciar oficialment la seva candidatura pels propers comicis, que se celebraran a finals de març o principis d'abril, tal com va anunciar Toni Martí al Consell General, qui també ha estat present a l'assemblea.

Durant la seva intervenció a l’executiva, Xavier Espot ha assegurat que avui "fem un pas més en el procés de sedimentació que ens ha de portar a consolidar el nostre projecte polític". El candidat ha acceptat l'encàrrec del partit amb la premissa "de treballar en un programa que vetlli per un creixement equilibrat i sostenible i que conservi i potencïi les nostres arrels i la nostra identitat", ha afegit. Xavier Espot ha anunciat que iniciarà una roda de contactes amb els comitès parroquials "per tal de copsar les seves inquietuds" i incorporar les seves propostes al projecte de govern.

Xavier Espot confirma la seva candidatura a cap de Govern per DA

tracking