infraestructures

La disponibilitat d'hangars a l'aeroport, gairebé esgotada

La disponibilitat d'hangars a l'aeroport, gairebé esgotadaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La disponibilitat d’hangars a l’aeroport d’Andorra-la Seu està “pràcticament esgotada” i el Govern treballa ja en la planificació per posar a disposició d’empreses i particulars l’espai necessari per construir-ne més. Ho va anunciar ahir el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, que es va reunir amb el ministre Gilbert Saboya i amb el director d’Aeroports de Catalunya, Jordi Candela. Dels 14 hangars que ha tret a licitació la Generalitat en diferents fases, 8 ja estan construïts i 5 més estan en diferents fases de construcció, i en queda únicament un de disponible.

Quant a les operacions, s’han incrementat un 33% entre els mesos de gener i agost d’aquest any respecte del mateix període del 2017. Durant el primer semestre de l’any se n’han fet més de 3.000 i s’espera tancar l’any superant les 4.000.

Saboya i Gavín van tractar sobre els avenços en el procés d’homologació de la infraestructura, que preveu tenir aprovat el nou sistema d’aproximació via GPS a la primavera.

tracking