Detenen una dona de fer feines per robar en cases

Uns veïns la van enxampar ‘in fraganti’ a l’interior del seu pis, amagada en una cambra

Detenen una dona de fer feines per robar en casesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 53 anys resident va ser detinguda dilluns passat acusada de robar en dos domicilis del bloc d’habitatges de Sant Julià en què fa feines de neteja. Segons va explicar la policia, una parella de veïns va ser qui va donar l’alerta en trobar l’arrestada a l’interior del seu domicili, “amagada” dar­rere la porta d’una de les habitacions. Les víctimes van denunciar els fets i van exposar que havien trobat a faltar diferents quantitats de diners del pis que sumarien uns 2.000 euros. Les sostraccions denunciades les haurien constatat els darrers quatre mesos. A aquesta denúncia s’hi va afegir una altra: la d’una veïna que va asseverar que havia trobat a faltar joies valorades en 1.750 euros. Segons van asse-nyalar fonts policials, la detinguda hauria pogut entrar als domicilis usant les claus dels mateixos, de les quals hauria tingut accés. A la dona se li imputa el delicte de furt amb accés il·lícit a casa habitada.

Etiquetes:

Maltractaments

Durant la setmana passada, el cos d’ordre va detenir cinc persones per delictes de maltractament en l’àmbit domèstic. També el dilluns de la setmana passada un home resident de 34 anys que hauria agredit l’exparella. La policia va ser requerida per acudir a un domicili particular. L’endemà dimarts el detingut va ser un resident de 37 anys per maltractar la parella i el fill major d’edat. La matinada de dissabte a diumenge la policia va arrestar un home, també resident, i de 42 anys per violència envers la parella. Aquella mateixa matinada, agents del cos d’ordre van detenir una dona i un home, de 30 i 48 anys, respectivament, per agressions mútues en el domicili d’ell. Ella, una dona no resident, va usar un esprai de defensa, va precisar la policia. I a la bossa de la dona els agents van trobar un rellotge i una cigarreta electrònica que hauria sostret del domicili de l’home, que és resident al Principat.

Identitats falses

La policia va detenir també dues persones per donar identitats falses en un control policíac. Dilluns dia 17 al Pas de la Casa un home no resident de 22 anys després de constatar que en dos ocasions anteriors s’havia identificat verbalment amb una nom diferent al que va donar el dia de l’ar­rest. Una situació similar es va produir el dia 20 a la Massana. L’arrestat, no resident de 38 anys, també havia donat una altra identitat en controls anteriors.

tracking