La policia deté un motorista per donar positiu de 2,21 g/l

L’home, resident de 32 anys, va patir un accident tot sol a la carretera de l’Obac d’Escaldes-Engordany

Millores informàtiques per al cos de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir durant la matinada d’ahir un motorista per donar positiu en la prova d’alcoholèmia després d’haver patit un accident. L’home, un resident de 32 anys, conduïa la seva motocicleta Suzuki GSX 750 matriculada al Principat pels volts de les 01.38 hores quan va patir un accident a la carretera de l’Obac d’Escaldes-Engordany. Segons van informar des del cos en un comunicat, no s’hi va veure implicat cap altre vehicle, i després del control policial d’alcohol el motorista va ser traslladat a l’hospital Nostra Se-nyora de Meritxell, on va rebre l’atenció sanitària dels professionals del centre.

Etiquetes:

Diverses contusions

Segons fonts hospitalàries, l’home va patir diverses contusions de poca consideració per tot el cos, d’entre les quals van destacar les del genoll i les cames. Amb tot, va ser donat d’alta dues hores després del seu ingrés.

Accident amb un turisme

D’altra banda, la policia també va informar d’un accident entre una motocicleta i un turisme que es va produir aquest dijous. Els fets van tenir lloc pels volts de les 20 hores a la rotonda de la Margineda de Santa Coloma, quan una motocicleta Yamaha WR125 amb matrícula andorrana i un cotxe Daewo Kalos, també matriculat al Principat, van topar.

Fonts del cos policial va manifestar que el motorista, menor de 16 anys, va resultar ferit lleument i va ser traslladat a l’hospital de Meritxell. En aquest sentit, fonts mèdiques van posar l’accent que el jove motorista va arribar al centre sanitari amb diverses contusions pel cos, si bé va ser donat d’alta a les poques hores.

tracking