Transparència

Cinca afirma que Andorra "ja no està al radar de l'OCDE"

El ministre de finances es reuneix amb el director del Centre de Política i de l’Administració Fiscals, Pascal Saint-Amans

Cinca afirma que Andorra "ja no està al radar de l'OCDE"SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha afirmat que Andorra "ja no està al radar de l'OCDE", després de la reunió celebrada aquest matí amb el directordel Centre de Política i de l’Administració Fiscals, Pascal Saint-Amans. L'objectiu de la visita ha estat comprovar els canvis fiscals i de transparència que ha realitzat el país en els últims anys. En aquest sentit, Cinca ha aprofitat per demostrar la voluntat d'Andorra per seguir avançant en l'àmbit econòmic i de transparència en materia fiscal "per tal d'aconseguir obrir l'economia". Per la seva banda,Pascal Saint-Amans ha assegurat que "Andorra no té problemes de reputació" i ha valorat "l'esforç que ha realitzat en els últims anys, encara que com qualsevol altre país li queden temes petits per solucionar", ha afegit.

D'una altra banda, la reunió també ha servit perquè el ministre de Finances li expliqui al representant de l'OCDE l'acord d'associació, així com la col·laboració al Consell d'Europa. A l'encontre també ha assistit la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach. Per la seva banda, el cap de Govern, Toni Martí, ha rebut abansPascal Saint-Amans al seu despatx, on han mantingut una petita reunió.

tracking