Mobilitat

Coll de Nargó suspèn els talls de carretera

La suspensió de la mesura arriba després del "compromís" de la companyia Telefónica de "realitzar les inversions necessàries"

Setmana clau perquè Coll de Nargó decideixi sobre el tall a la C-14

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns, empresaris i l'Ajuntament de Coll de Nargó han acordat suspendre els talls successius de carretera que havien anunciat a partir d'aquest diumenge per a reclamar una solució "definitiva" als problemes d'internet i de telefonia de la població. La suspensió de la mesura arriba després del "compromís" de la companyiaTelefònicade "realitzar les inversions necessàries" per a solucionar problemes reiterats amb Internet.

L'anunci el va fer ahir la regidora del consistorialt urgellenc, Maria Rosa Vidal, que va explicar que lasetmana vinentes reuniran amb els veïns per a explicar-los el projecte que proposaTelefònica. Segons Vidal,Telefònica"s'ha compromès a dotar de més capacitat de cobertura" l'estructura actual."Demoment realitzaran una actuació d'urgència i provisional", va indicar, a l'espera de disposar dels permisos necessaris de les diverses administracions implicades, entre elles el departament de Territori i Sostenibilitat, per executar el projecte definitiu.

Els veïns havien anunciat talls successius de la carretera C-14 cada diumenge a les cinc de la tarda, a partir de demà mateix (dia 9), fins queTelefònicasolucionés definitivament les errades de subministrament. Vidal va apuntar la possibilitat de "reprendrelesmobilitzacionssi no veiem resultats en elspròxims dies".

tracking