Diplomàcia

Trobada entre Àngel Ros i el copríncep Enric Vives

El nou ambaixador d'Espanya ha comentat amb el copríncep episcopal les seves perspectives en el càrrec, a la reunió també ha assistit la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach

Trobada entre Àngel Ros i el copríncep Enric VivesSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àngel Ros s'ha trobat aquest matí amb el copríncep, Enric Vives, al Palau Episcopal, per presentar les cartes credencials, com a nou ambaixador d'Espanya a Andorra, acte que oficialitza el seu càrrec. La trobada ha tingut una durada de quinze minuts, en la qual han participat el representant personal de copríncep,mossènJosep maria Mauri i la ministra d'AfersExteriors, MariaUbach. Àngel Ros també ha estat rebut per la secretaria general del copríncep episcopal, Concepció GarciaMoyano, i la introductora d'ambaixadorsdel Govern d'Andorra, Meritxell Castillo. A la reunió, el nouambaixadorha explicat al copríncep episcopal les perspectives al seu nou càrrec, segons ha explicat després Ros als mitjans de comunicació presents. Ros també ha destacat la importància per a Andorra per acollir la cimera Iberoamericana i col·laborar en l'acord d'associació amb la Unió Europea.

L'exalcalde de Lleida ha afirmat també que l'adequació dels vols provinents de l'espai Schengen a l'aeroport d'Andorra-la Seu està pràcticament resolta. En aquest sentit, Ros ha recordat que ja s'han fet les gestions per requerir la rebuda d'aquests vols i ha confirmat que s'està davant dels últims serrells per aconseguir la plena operativitat d'un aeroport molt important per a Andorra en particular i pel conjunt del Pirineu.

Trobada entre Àngel Ros i el copríncep Enric Vives

tracking