Col·lisió triple a l'interior del túnel de la Tàpia

L’accident, que es va produir en cadena, va deixar un ferit, una dona de 58 anys que conduïa un dels turismes

Col·lisió triple a l'interior del túnel de la TàpiaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres vehicles, un de matrícula andorrana i dos d’espanyola, van col·lidir ahir a la tarda al túnel de la Tàpia en un “xoc senzill”, tal com han descrit les fonts consultades del cos de la policia. El sinistre, que va ser en cadena en topar un cotxe darrere de l’altre, va provocar un ferit lleu, una dona resident de 58 anys que conduïa un dels vehicles. L’accidentada va rebre l’impacte sobtat de l’airbag al braç en el moment del xoc, produint una petita ferida pel frec del coixí de seguretat, segons les mateixes fonts consultades. La persona ferida va ser traslladada ràpidament a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on després de les pertinents cures, va ser donada d’alta.

A la zona del túnel de la Tàpia s’hi van dirigir els bombers i un vehicle d’atestats de la policia per tal de realitzar les investigacions corresponents.

Accident d’un quadricicle

La mateixa tarda, 40 minuts després del primer sinistre, se’n va produir un altre, en aquest cas a la carretera de la Rabassa. Tal com van informar des del departament dels bombers, la pilot d’un quadricicle, una dona resident de 19 anys que viatjava sense acompanyant, va perdre totalment el control del vehicle en un tram de la carretera de Sant Julià de Lòria, i conseqüentment va caure a l’asfalt. L’única ocupant del quadricicle, de marca Yamaha Grizzly, va resultar ferida per la caiguda.

Retencions al túnel de la Tàpìa

Des del moment de l’accident al túnel de la Tàpia, i fins que les dotacions de policies i bombers no han marxat de la zona, es van produir una sèrie de retencions, sobretot a l’interior del túnel. Segons ha informat l’àrea de Mobilitat del Govern d’Andorra, les cues a la carretera d’entrada a Sant Julià de Lòria en sentit sud, tot i el trànsit dens de la zona que ha resultat per l’accident, s’han dissipat al cap d’uns 20 minuts. Referent a l’accident de la carretera de la Rabassa, no va provocar retencions destacables.

Les cues que es van produir al túnel de la Tàpia arran de l’accident van ser una de les poques complicacions que els conductors residents i no residents es van trobar durant la jornada a la xarxa de carreteres andorrana. D’altra banda, també hi va haver trànsit dens a la carretera General 4 d’entrada a la Massana en sentit sud i a la carretera General 1 de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana.

tracking