Aturats els treballs de restauració a Ràdio Andorra per la presència d'amiant

El consell de ministres també ha aprovat el projecte de Llei de modificació del Codi de l'Administració i ia signatura del conveni pel projecte Marca Andorra

Radio Andorra serà la seu d'un ministeri i no d'RTVAFERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs de restauració de les instal·lacions de Ràdio Andorra s'han aturatalconfirmar-se la presència d'amiant en diversos elements de l'edifici. Actualment ja s'ha dut a terme l'inventari de la primera planta, on s'hi ha trobat amiant allocscom làmpades de rectificació i fusibles, entre d'altres. Durant lespròximes setmaneses redactarà una memòria tècnica i el pla de treball per a l'extracció dels elements contaminats, fet que s'integrarà a la segona fase de les obres de rehabilitació que el Ministeri d'Ordenament Territorial té previst realitzar. Un cop tret tot l'amiant, els treballs es reprendran.

Així mateix, el consell de ministres ha aprovat el projecte de Llei de modificació del Codi de l'Administracióque té com a objectiu regular i fomentar la utilització de les noves tecnologies entre les administracions i els ciutadans per tal de facilitar la relació entre ells. El text explica el funcionament d'un sistema de notificació electrònica i de lafixacióde les bases generals de l'administració de l'Estat, així com el concepte de finestreta única, on els ciutadans poden presentar els documents necessaris per a les relacions amb l'administracióde Govern o de qualsevol comú. La implantació d'aquest nou sistema necessita unperíodemàxim de dos anys, però es preveu una disposició transitòria que permeti l'aplicació plena de lesmesuresestablertes en el text de llei.

Finalment, el consell de ministres també ha aprovat lasignaturadel conveni de col·laboració amb laConfederacióEmpresarial Andorrana (CEA) per al desenvolupament del projecte Marca Andorra. Aquesta iniciativa té com a objectiu produir unimpactepositiu en el reforç de la imatge i la visibilitat internacional del país, així com facilitar l'atracciód'inversióestrangera i de turisme, entre d'altres, per tal d'augmentar les exportacions i el reconeixement de la reputació general d'Andorra. Amb aquest acord s'establirà una subvenció a partiguals (50%) entre Govern i el sector privatinvolucraten aquesta iniciativa per als treballs d'assessorament estratègic i d'imatge del projecte Marca Andorra.

tracking