Dos andorrans, ferits en un xoc múltiple a l'N-145

Tenen 29 i 73 anys i estan ingressats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb contusions

Dos andorrans, ferits en un xoc múltiple a l'N-145

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones, dos de les quals de nacionalitat andorrana i una de nacionalitat espanyola, van resultar ferides ahir de caràcter lleu en un accident a la carretera N-145. Els fets van tenir lloc poc després de les deu del matí al punt quilomètric 3, quan cinc turismes es van veure implicats en una col·lisió mentre es dirigien al Principat, en un dia en què es preveia un increment de l’entrada de vehicles amb motiu del cap de setmana.

Etiquetes:

Els dos ferits de nacionalitat andorrana, de 29 i 73 anys respectivament, van ser ingressats a l’Hospital de la Seu amb politraumatismes, tot i que no es tem per la seva vida. Ahir a la tarda tots dos van ser traslladats a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on estan ingressats a planta, en aplicació dels convenis signats en matèria de cooperació hospitalària. Segons fonts de l’Hospital, els ferits evolucionen favorablement. S’espera que els dos ferits, que anaven en cotxes diferents, tinguin una evolució “correcta” les pròximes hores.

Per la seva banda, la pacient de nacionalitat espanyola de 24 anys, que també va haver de ser traslladada a la Seu per fer-li proves, va ser donada d’alta ahir al migdia després que els metges que la van atendre descartessin qualsevol lesió de gravetat.

Segons va informar el Servei Català del Trànsit, l’avís de l’accident es va produir quan passaven vint minuts de les deu del matí. La via va quedar tallada en tots dos sentits de la marxa des de gairebé les onze del matí fins a prop de dos quarts de dotze del migdia. Després de retirar els diferents turismes, es va reobrir la via i els vehicles van poder reprendre la circulació, malgrat que es van produir algunes retencions per entrar al país, segons va informar el departament de Mobilitat. De fet, el trànsit dens va afectar un tram de l’N-145 i l’N-260, al seu pas per Adrall. També hi va haver cues a la tarda per accedir al país.

MÉS

DISPOSITIU

DESPLEGAMENT PER ATENDRE ELS FERITS A L’ACCIDENT

Fins al lloc de l’accident s’hi van traslladar un total de quatre patrulles de la policia catalana, tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM) i dues dotacions dels bombers catalans.

CAUSES

LA POLICIA VA DECIDIR NO OBRIR CAP INVESTIGACIÓ

Segons van informar ahir els mossos d’esquadra, no es va obrir cap investigació per mirar d’esclarir les causes de l’accident múltiple d’ahir a l’N-145 atès que es va tractar d’una col·lisió lleu entre els diferents vehicles.

Dos andorrans, ferits en un xoc múltiple a l'N-145

tracking