x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Agents francesos apunten que la noia va caure per un barranc

El cos de l’excursionista catalana va ser trobat a 2.652 metres d’altitud
El pic de Tristaina, situat darrere dels llacs.

França apunta que la noia morta a Tristaina va caure per un barranc

El pic de Tristaina, situat darrere dels llacs.

WIKIPEDIA
Actualitzada 21/08/2018 a les 12:22
Un informe de la gendarmeria apunta que l’excursionista catalana de 25 anys que va morir prop del pic de Tristaina va caure per un barranc. Segons explica la policia francesa en la seva acta, el cos de la jove es va trobar a 2.652 metres d’altitud, entre l’estany del Fourcat i el pic de Tristaina, un ascens que hauria intentat fer en solitari. S’apunta que la noia s’hauria precipitat des de 80 metres. Es desconeix quan serà repatriat el cos de la víctima, que va ser traslladat als serveis de pompes fúnebres de la localitat francesa de Tarascó.
En l’operatiu engegat pels serveis d’emergència francès s’hi van desplaçar amb helicòpter un total de cinc efectius, que van rebre l’avís quan passaven cinc minuts de les vuit del matí de diumenge. Dos persones eren membres de la unitat de muntanya de la gendarmeria a l’Arieja (PGHM) i dos més eren del servei de rescat aeri de la policia gal·la (DAG). A més, també s’hi va desplaçar un membre del Servei d’emergències mèdiques francès (SAMU). Els operaris francesos van extreure el cos de la víctima de la zona de l’accident als voltants de dos quarts de dotze del migdia i van finalitzar tot l’operatiu de trasllat vint minuts més tard.

L’operatiu del servei francès es va activar en rebre la notificació d’uns excursionistes francesos. Per la seva banda, el cos de bombers del Principat, que va sobrevolar la zona dels llacs de Tristaina des de dissabte a la tarda fins diumenge al matí. També hi va intervenir la policia per dur a terme la recerca urbana i als voltants de la carretera de la coma d’Arcalís.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts