x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

L'ocupació hotelera serà aquest cap de setmana d'un 82%

Escaldes-Engordany (93%) i Andorra la Vella (90%) són les parròquies amb més turistes
L’ocupació hotelera prevista per a aquest cap de setmana és d’un 82%, la qual cosa suposa una caiguda de tres punts percentuals respecte al mateix cap de setmana de l’any passat. Encara que les xifres estan subjectes a variacions per les reserves d’última hora, que es coneixeran juntament amb les xifres totals del mes, no es preveuen canvis significatius. La parròquia amb més ocupació hotelera és Escaldes-Engordany, amb un 93% dels allot- jaments reservats, seguida d’Andorra la Vella, amb el 90%. Les parròquies d’Ordino i la Massana tenen un percentatge d’ocupació superior al 80%. La presència del Vallnord Bike Park
  • #8 Joan
    (18/08/18 17:08)

    Comerciant va dir..
    Els poseu? Imatge, servei i preu, no hi ha més. Imatge: la majoria de les botigues fan por, per no parlar dels basars que venen de tot. Servei: si pagueu amb cacahuets, nomès podreu contractar micos, millor no parlar del servei, 0/10. Preu: Igual o més car que als països de l'entorn.

    Respondre
  • #7 IVan
    (18/08/18 16:55)

    Budzaku for president!
    A banda d'aixó, poc li queda a Andorra per viure del comerç. Aquest model, vell de més de 60 anys ja ha arribat a maduresa. I els que s'han de reconvertir (comerciants) no saben/poden fer-ho.
    Primer perque des del Govern no tenen pebrots i no desbloquejen aspectes clau (exportacio mercaderies, pagaments i cobraments a plataformes internacionals, etc).
    Segon perque els propia comerciants no volen acceptar que l'Administració ja ha exhaurit totes les vies que ha pogut. “Senyors comerciants, poseu-vos les piles!!! Comenceu per cuidar al client, cuidar els aparadors i innoveu en els vostres productes”
    Apa,  “à bon entendeur”.....

    Respondre
  • #6 Comerciant
    (18/08/18 13:01)

    Joan els mitjans els posem cada dia! Obrin la persiana i reduint comandes, reduint crèdits i negociant amb bancs, intentant fer baixar els lloguers a aquells q ens els cobren.....!
    I Roc el meu cotxe es matrícula G! Fa 14 anys q el tinc i vist el panorama q hia m'ha d durar molts anys més!

    Respondre
  • #5 Toni
    (18/08/18 11:30)

    Si en un desti turístic, la noticia de l'agost es que l'ocupació superarà el 80% un cap de setmana, és que estem molt malament. Els 18 milions d'inversió a Andorra Turisme, el fitxatge del crack Budzaku, els milions de reotrn del circ du soleil de Ministre Camps, només son per tapar que anem molt malament. Fem aigues per tot arreu, encara recordo la foto dels 3 consols i el ministre en la barca del rafting. Andorra un país de serveis turístics del passat, no estem entent els paradigmes del turísme d'avui i del que busca la gent. 

    Respondre
  • #4 Joan
    (18/08/18 11:07)

  • #3 up date please
    (18/08/18 10:13)

    si al agost que sempre estaban a tope no arriban al 100 per cent no vull imagina que sera al octubre ,Andorra esta absoleta ,lo del shopping ja es historia ,ara ja tot es online ,sobren la meitat de botigues i falta mes glamour ,el que no fa glamour es 2 hores per entrar andorra i dues mes per sortir ,tenim una reforma a l'avinguda meritxell que a costat una millonada i sols es veu dues papereres amb tot l'avinguda ,es hora de que es doni qualitat i es perdi l'idea de la quantitat ,l'antre dia vaig sortir a donar un vol i aixo si vaig compta com 40 gossos i com no venen res ara ja els trobes a dins les botigues ,si no es fa alguna cosa de forma urgent amb 5 anys els locals de les plantes baixes estaran tots buits ,fa molt temps que de fora estan avisant que andorra ja no pot viure de les botigues i la banca ,me pregunto si entenen aixo ,de que serveig politics viatjant al extranger si quan tornen a casa no apliques res de lo bo que han vist

    Respondre
  • #2 Roc de les Anelletes
    (18/08/18 10:10)

    Voldrás dir que aquest any has guanyat una mica menys que altres anys, pero has guanyat, oi?. El que heu de fer es canviar-vos menys vegades el cotxe i pujar els salaris als vostres empleats explotats. Pot ser així hi haurà més consum intern. Si el local no es teu i es llogat, hauríes de parlat amb els teus amics de Govern o amb els propietaris que també deixin de canviar-se el cotxe cada any i que et baixin el preu del lloguer. El problema està en l'avaricia.

    Respondre
  • #1 Comerciant
    (18/08/18 08:34)

    No recordo 1 més d'agost tan dolent com aqst! Espero q posin mitjans pq l'any proper sigui millor!

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts