comunicació

Una avaria al servidor de televisió deixa sense senyal alguns usuaris

Andorra Telecom guanya 26,7 milions amb les accions de MásMóvilARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom va patir ahir a la matinada una avaria al servidor de televisió de fibra òptica, fet que va deixar sense senyal alguns abonats, tal com van denunciar els mateixos perjudicats a través de les xarxes socials. La parapública va reconèixer la incidència davant dels afectats, que demanaven explicacions, encara que no ho van publicar al seu compte de Twitter. Tot i així, la majoria de queixes van ser tractades al moment i segons indicaven, la situació es va resoldre poques hores després.

Els primers comentaris van arribar pels volts de la mitjanit quan els usuaris que volien veure la televisió a través d’internet rebien un missatge en anglès que els indicava que no podien connectar-se al servidor remot i els preguntava si tenien l’aparell activat, i que en tot cas ho comprovessin amb altres. En ser de matinada, algunes de les queixes no van obtenir la resposta de la parapública, encara que altres afirmaven que els van contestar de seguida.

Malgrat que Andorra Telecom va reparar el problema aquella mateixa nit, va seguir recomanant als usuaris que l’endemà encara preguntaven, que per restablir el servei s’havia de reiniciar el descodificador personal.

tracking